TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

exchange

Alıntı yapılan: tarıker - 28 Haziran 2016, 13:32:36
Payza dan  niye ödeme yapılmasın ki. Oda nerden çıktı

şu an payzaya ödeme yapmıyor. büyük ihtimalle bundan sonra kartlara ödeme talep edilecek.(benim tahminim)

ibrhmsny

Alıntı yapılan: exchange - 28 Haziran 2016, 15:13:36
şu an payzaya ödeme yapmıyor. büyük ihtimalle bundan sonra kartlara ödeme talep edilecek.(benim tahminim)
Payzaya ödemelerde sorun görünmüyor. Belki geçici bir aksaklık veya sizin hesabınıza ilgili bir problem olabilir.
Ayrıca kartların gelmesi de payzanın devam etmesine engel değil. Dileyen dilediğini kullanır. Payza kalacak yani

sibumix

tms bu beklemedeki hesaplar icin ne diyor acaba ne zaman acılacakmıs bu hesaplar. para içerde kaldı.

ibrhmsny

Alıntı yapılan: sibumix - 28 Haziran 2016, 17:48:55
tms bu beklemedeki hesaplar icin ne diyor acaba ne zaman acılacakmıs bu hesaplar. para içerde kaldı.
PayPal bana ne zaman para verirse ben de size veririm diyor.

zyaseven

Arkadaşlar kardeşim başka şehirde ikamet ediyor onu kendime ref yapabilrmiyim.aslında daha geniş soracak olursam soyadı aynı olan akrabalarıda kendimize ref yapabilirmiyiz.tabi bunların banka hesapları internet adresleri hep farklı olacak

tarıker

Alıntı yapılan: zyaseven - 28 Haziran 2016, 21:14:41
Arkadaşlar kardeşim başka şehirde ikamet ediyor onu kendime ref yapabilrmiyim.aslında daha geniş soracak olursam soyadı aynı olan akrabalarıda kendimize ref yapabilirmiyiz.tabi bunların banka hesapları internet adresleri hep farklı olacak
Eșimi kendime ref yaptım. Hiç bi sıkıntı olmaz. Ortak hiç birşeyiniz olmasın. Soyadının ayni olması önemli degil

zyaseven

Alıntı yapılan: tarıker - 28 Haziran 2016, 22:08:31
Eșimi kendime ref yaptım. Hiç bi sıkıntı olmaz. Ortak hiç birşeyiniz olmasın. Soyadının ayni olması önemli degil

hesap banlanırsa o zaman benim için büyük sıkıntı olur.o yüzden emin olmak istiyorum

tarıker

Alıntı yapılan: zyaseven - 28 Haziran 2016, 23:02:12
hesap banlanırsa o zaman benim için büyük sıkıntı olur.o yüzden emin olmak istiyorum
Hesabın banlanması için bi neden yok hocam. Rahat ol aynı ip den bağlanmayacak, aynı isme ikinci bi hesap açmayacak, Ayni bilgisayarı kullanmayacak, aynı ödeme işlemcisini kullanmayacaksan hesabın banlanmaz.

hayrilast

Alıntı yapılan: tarıker - 28 Haziran 2016, 23:27:28

Hesabın banlanması için bi neden yok hocam. Rahat ol aynı ip den bağlanmayacak, aynı isme ikinci bi hesap açmayacak, Ayni bilgisayarı kullanmayacak, aynı ödeme işlemcisini kullanmayacaksan hesabın banlanmaz.

hatta sitenin ana sayfasında bununla ilgili bir yazı vardı arkadaşlarınızı ve akrabalarınızı ref yapabilirsiniz fakat farklı mail, ödeme işlemci ve ip olmalı diye

varidat

Biraz once, hem Garanti, hem de Vakifbank a para geldi
Her ıkısınde de rakam 31.50TL
Yani Payza nin yaptıgı kesıntı sonrasında, bızım bankalarda ekstra bır kesıntı olmadı

Alıntı yapılan: varidat - 24 Haziran 2016, 13:16:59
Payza da Balance kısmından TL ekledım
Payzadakı $ hesabımdan 30$ 2,799 kurdan 84TL olarak TL balance ıma aktardım
42TL Garanti TL banka hesabıma,
42 TL Vakifbank TL banka hesabıma cekım yaptım
Payza her ıkı ıslemde ayrı ayrı 10,50 TL Fee kesıntı yaptı
Haftaya hangı bankaya para geldı, kesıntı oldu mu gıbı bılgılerı paylasırım