TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hayrilast

Alıntı yapılan: varidat - 29 Haziran 2016, 15:00:27
Biraz once, hem Garanti, hem de Vakifbank a para geldi
Her ıkısınde de rakam 31.50TL
Yani Payza nin yaptıgı kesıntı sonrasında, bızım bankalarda ekstra bır kesıntı olmadı

süper 5 günde geliyor ve kesinti 10.5 TL

ibrhmsny

@varidat
Tms den payzaya çekim yaptın mı hiç bu ara  ???

varidat

Evet az once cektım anında geldı

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 29 Haziran 2016, 16:03:43
@varidat
Tms den payzaya çekim yaptın mı hiç bu ara  ???

ibrhmsny

Süper  :)
Payzaya çekiliyor mu çekilmiyor mu karmaşası bitti  ;)

frtumut

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 28 Haziran 2016, 13:51:13
Mesaj atın supporta.Ana sayfada en altta sekmeyi görebilirsiniz.Üyelik girişi yapmadan da mesaj atabilirsiniz.
çok teşekkür ederim

sibumix

ya daha once de sordum ama. bi ara 10 temmuz bilgisi vardı sonra da agustos bası deniyordu hesapların acılması icin. bi gelisme bisi diyorlar mı. Surdan para alsam baya iyi olucak. ortada kaldım. Payza ya bile verse iş gorur.

ibrhmsny

Alıntı yapılan: sibumix - 29 Haziran 2016, 22:18:26
ya daha once de sordum ama. bi ara 10 temmuz bilgisi vardı sonra da agustos bası deniyordu hesapların acılması icin. bi gelisme bisi diyorlar mı. Surdan para alsam baya iyi olucak. ortada kaldım. Payza ya bile verse iş gorur.
Ağustos 9 da 180 günlük kilit açılacak.
Dondurulmuş paketler ne zaman, ne kadar, ne hızla aktif olur bilinmiyor. Çünkü paypalın 9 ağustostan sonra, tms ye vereceği parayı nasıl vereceği bilinmiyor. Tms admini de bilmiyor.
Kilitli para tek celsede admine teslim edilirse o da o hızla paketleri aktif eder. Ancak paypal parayı taksit taksit verirse, paketlerimiz de taksit taksit aktif olur.
Paketler aktif oldukça bakiyeye yansıyan parayı da haliyle ya payza ile ya da Allied Wallet aracılığıyla çekeceğiz.

ElisaMcCline

Eşlerle ilgili sorun yakalanırsanız var. Eşler biribirinin ya da aynı kişinin refi olamıyorlar.
Teoride kural bu. Pratikteki kural da, yakalanmayın :P

Payza pratikte o kadar da insafsız bir kur uygulamıyor. Ben 26 Haziranda piyasada serbest kur 2.92 iken, 2.86 dan bozdum.
Kontrol edin arada ;)

Payza dan bankaya transfer;
Varidat arkadaşımıza ek olarak alternatif bankalarda durum nedir diye ek denemelerimiz oldu. (3 iş günü sürdü) AKBANK)
26 Haziran - talep edildi
28 Haziran - Payza daki transfer talebi pending --> complete olarak değişti
29 Haziran - Para banka hesabımdaydı :)

Akbank dekontunda gördüğüm kadarıyla, Payza İŞbankasında hesap açmış :g

[spoiler][/spoiler]

Elektronick