TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Asiran

Payzanın onaylı olması gereklimi

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Asiran - 30 Haziran 2016, 02:21:44
Payzanın onaylı olması gereklimi

Siteden ödeme almak için gerekli değil, ödemenizi onaysız payza hesabınıza da alabilirsiniz.

varidat

Dun ogleden sonra Payza dan ıkıncı odememı Garanti bankasına istedim, bu sabah geldi
yani 24 saatten kısa surede gonderdıler

Alıntı yapılan: varidat - 29 Haziran 2016, 15:00:27
Biraz once, hem Garanti, hem de Vakifbank a para geldi
Her ıkısınde de rakam 31.50TL
Yani Payza nin yaptıgı kesıntı sonrasında, bızım bankalarda ekstra bır kesıntı olmadı

ibrhmsny

Alıntı yapılan: varidat - 30 Haziran 2016, 10:52:08
Dun ogleden sonra Payza dan ıkıncı odememı Garanti bankasına istedim, bu sabah geldi
yani 24 saatten kısa surede gonderdıler
Bu ilginçmiş. Tipik payza hareketi. İlk seferde uzun sonrasında kısa sürüyor demekki.
Aynı gün gelmesi çok iyi  :)
Teşekkürler denemeleriniz ve paylaşımlarınız için efenim  (spk)
Bu arada ufak kayıplarınızı emiceden temin edebilirsiniz  :g

Elektronick

Yahu bu payza kuveytturk  kabul etmiyormu deli etti beni ya yazıklar olsun payza  :n

GameHunter

Alıntı yapılan: Elektronick - 30 Haziran 2016, 14:37:15
Yahu bu payza kuveytturk  kabul etmiyormu deli etti beni ya yazıklar olsun payza  :n

Enpara ya da CepteTEB hesabınız yok mu ? Enpara SWIFT kodu var ve çoğu yabancı istemciye sorunsuz ekleniyor. Gerçi henüz Payza'dan çekim yapmayı denemedim...

exchange

İş bankası kullanıyorum sorunsuz geldi.

Elektronick

Alıntı yapılan: GameHunter - 30 Haziran 2016, 14:59:37
Enpara ya da CepteTEB hesabınız yok mu ? Enpara SWIFT kodu var ve çoğu yabancı istemciye sorunsuz ekleniyor. Gerçi henüz Payza'dan çekim yapmayı denemedim...
payza için bir de bankamı degiştirirsek yanmışız biz

GameHunter

@Elektronick o zaman Payza ile iletişime geçip IBAN eklerken hata verdiğini yazın, onlar manuel olarak eklesin. Aynısı Gittigidiyor'da da başıma gelmişti IBan hata vermişti eklerken.

Elektronick

Alıntı yapılan: GameHunter - 30 Haziran 2016, 16:44:30
@Elektronick o zaman Payza ile iletişime geçip IBAN eklerken hata verdiğini yazın, onlar manuel olarak eklesin. Aynısı Gittigidiyor'da da başıma gelmişti IBan hata vermişti eklerken.
öyle yaptım zaten bitisik falan yaz dediler olmadı en son resimleri yolladım  :m