TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GameHunter

Payza'dan TL çeken arkadaşlar. Bende Banka hesabını ekleyeyim bulunsun dedim ama

Account Type (Hesap Tipi) olarak ne seçiyoruz?

Personal Checking ve Personal Saving var hangisini seçeyim? Enpara, Cepteteb için.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: GameHunter - 02 Temmuz 2016, 04:13:30
Payza'dan TL çeken arkadaşlar. Bende Banka hesabını ekleyeyim bulunsun dedim ama

Account Type (Hesap Tipi) olarak ne seçiyoruz?

Personal Checking ve Personal Saving var hangisini seçeyim? Enpara, Cepteteb için.

Personal Saving, olmalı.

hayrilast

Alıntı yapılan: hayrilast - 29 Haziran 2016, 14:56:08
hatta sitenin ana sayfasında bununla ilgili bir yazı vardı arkadaşlarınızı ve akrabalarınızı ref yapabilirsiniz fakat farklı mail, ödeme işlemci ve ip olmalı diye

ilgili yazıyı buldum FAQ kısmında; aile üyelerini de ref yapabiliyoruz herkes için geçerli olan aynı ip olmaması, mail ve ödeme işlemci farklı olması şartıyla tabi ki

Can I refer my family member or friend to this site?

Yes. You may absolutely invite friends and family to use our services. Each account must have its own IP, email address, and payment processor account.

There's no stacking, nor creating accounts for loved ones using your payment processor account.

If for any reason an account is signed up from the same IP as yours, the account would be forced "unreferred"

mahocan

Bugün yeni bir doğrulama istediler. Şimdi de fatura istiyorlar. Cash link kapalı şuan.

atLL

Dekont kabul ederler mi acaba

tarıker

Alıntı yapılan: atLL - 04 Temmuz 2016, 13:16:34
Dekont kabul ederler mi acaba

Bu konuda net bir bilgim yok. Ben elektrik faturası gönderdim onaylandı. En kötü ihtimalle cep telefonu faturasını kabul ederler heralde. :)

GameHunter

Ben şuan bayram dolayısıyla köydeyim. Amcamın bağlantısından girip tıklamak istedim baktım hesabım doğrulanmamış görünüyor yüreğime iniyordu farklı ip den girdim diye oldu sandım soluğu burada aldım. Meğer genelmiş. Neyse eve gidince faturayı yollar onaylatırım :)

burakkaya23

Arkadaşlar paket alımlarına banka havalesi de eklenmiş

zyaseven

Kredi kartı ektresinde adres varsa fatura yerine kabul ediliyor