TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cromwelle

Hiç reklam çıkmıyor yalnız herkesde durum nedir.

zyaseven

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 08 Temmuz 2016, 17:29:30
Bu kart da tms ye özel diye duydum ama tam emin değilim.

disputeden para dönmüş şimdi biz payza hesabına  bank wire kısmından mı aktarcaz parayı acaba

exchange

Hesap doğrulama için elektrik faturasını yollamıştım kabul etmemişler :)

varidat

Payza hesabında bulunan parayı, kredi kartı ıle alısverıs yapılan yerlerde direkt olarak online ya da ofline kullanayım dersen ısıne yarar,
onun dısında zaten payza dakı parayı tl olarak banka hesabına alma alternatıfın oldugu ıcın bana gore gereksız
paypal da bir ara boyle bir kart cıkarmıstı fakat tutulmamıstı

Alıntı yapılan: cocoextra - 08 Temmuz 2016, 17:09:16
@ibrhmsny hocam  ben aslında  genel olarak düşündüm  yani diğer siteler içinde  bu kartın  bize   faydası olurmu  yada paypal ile kıyaslanabilirmi , eğer dediğiniz  gibi  makulsa ücretler  denenebilir ,sonuçta  tm kartı tek biyerde kullanılabilecek payza  kart heryerde
TM a yatırımım  yok  ama  ileride olursa  diye  bugün bir bakayım dedim  faturayı kabul ettiremedim  (zopa)

zyaseven

http://www.isimtescil.net/Whois

traficmonson domain süresini
Bitiş Tarihi   30.8.2018
uzatmış
2 yıl daha

bykazancom

fatura yüklemiştim 1 haftadır pendingde  iptalda edilemiyor  hala neyi bekliyorlar

bycasper

Alıntı yapılan: bykazancom - 13 Temmuz 2016, 11:24:12
fatura yüklemiştim 1 haftadır pendingde  iptalda edilemiyor  hala neyi bekliyorlar
Bende internet faturası yüklemiştim 6 7 gün önce, 3 gün önce de support'tan ticket attım ama cevap gelmedi. Dün ise canlı yerden anlattım durumu 2 dakika da hallettiler. Sizin de o şekilde yapmanızı tavsiye ederim.

Cromwelle

Alıntı yapılan: bycasper - 13 Temmuz 2016, 12:11:57
Bende internet faturası yüklemiştim 6 7 gün önce, 3 gün önce de support'tan ticket attım ama cevap gelmedi. Dün ise canlı yerden anlattım durumu 2 dakika da hallettiler. Sizin de o şekilde yapmanızı tavsiye ederim.

Benim adıma hiç fatura yok arkadaş. Gelir vergisi dekontu var onu yollasam olurmu acaba?

bycasper

Alıntı yapılan: Cromwelle - 14 Temmuz 2016, 21:48:51
Benim adıma hiç fatura yok arkadaş. Gelir vergisi dekontu var onu yollasam olurmu acaba?
Dekontta adres var mı ? Varsa yükle ticket at durumunu belirt

Cromwelle

Alıntı yapılan: bycasper - 14 Temmuz 2016, 22:26:17
Dekontta adres var mı ? Varsa yükle ticket at durumunu belirt
Adres varmıydı bilmiyorum vardı sanırım öyle yapınca hesapmi onaylaniyor tam olarak.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi