TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bycasper

Alıntı yapılan: Cromwelle - 15 Temmuz 2016, 17:06:43
Adres varmıydı bilmiyorum vardı sanırım öyle yapınca hesapmi onaylaniyor tam olarak.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adres varsa; benim adrese dayalı başka bir belgem yok diyip sadece bu vardır demelisiniz. Kabul edilir mi edilmez mi bilmiyorum. Bence siz o dekontu yükleyin bir iki gün bekleyip supporttan yazın. Belki kabul olur belki olmaz ama denemiş olursunuz.

tarıker

Alıntı yapılan: bycasper - 15 Temmuz 2016, 17:33:44
Adres varsa; benim adrese dayalı başka bir belgem yok diyip sadece bu vardır demelisiniz. Kabul edilir mi edilmez mi bilmiyorum. Bence siz o dekontu yükleyin bir iki gün bekleyip supporttan yazın. Belki kabul olur belki olmaz ama denemiş olursunuz.

İnternet alışverişinden gelen faturayı bile kabul ediyorlar. ;)

bykazancom

reklam izleme 50 adet olmuş  gerçi benim için sorun değil ama referansı olanlar için zaman alıyor 

bykazancom

Alıntı yapılan: bycasper - 13 Temmuz 2016, 12:11:57
Bende internet faturası yüklemiştim 6 7 gün önce, 3 gün önce de support'tan ticket attım ama cevap gelmedi. Dün ise canlı yerden anlattım durumu 2 dakika da hallettiler. Sizin de o şekilde yapmanızı tavsiye ederim.

evet canlı chatden hemen onayladılar teşekkürler

Cromwelle

Alıntı yapılan: bykazancom - 18 Temmuz 2016, 16:34:17
evet canlı chatden hemen onayladılar teşekkürler

Kimlik gereklimi sadece gelir vergisi faturasını en sondaki yere atıcam yoksa kimliğide yüklemekmi lazım nasıl yaptınız bu arada resimle çekipmi yaptınız?

ibrhmsny

Charles Scoville yeni açıklama yaptı, Allied Wallet gecikmesi için özür diledi. Çözecez inşallah dedi. Ama bakın payza card öylemi, tıkır tıkır para çekiyorsunuz değil mi köfteler, dedi. Ayrıca btc için de çalışıyoruz, coinbase ile görüşüyoruz, gerekli adımları attım yemek ısmarladım gazinoya götürdüm adamı hele bakalım anlaşırız gibi, dedi.
Kulağınız bende olsun can'lar öptüm bye dedi.
Orjinali:
[spoiler]I've requested some information from Allied Wallet about the pre-paid card orders. There are a few things creating delays, one of which is the large volume of ordered cards which need to be processed. I've requested answers, and help relating to these orders. We were told it would take 2 weeks to process card orders, but it's taking longer. Allied Wallet credit card gateway has experienced some glitches too. We've made contact within Allied Wallet all the way up to the owner to take a look into what's happening with the issues our members are experiencing. I hope to have answers within the next 24 hours. I plan to send out an update by email to all who have ordered a card when the information is made known to me. If no answers are given, an update will still be sent with the solution I have come up with. It's said the only thing we can control is ourselves. I will do everything within my control to assist these orders to progress, or cancel the orders and issue refunds toward your account balances.

More positive news: Payza cards are being sent out very quickly, and people are experiencing fast withdrawals to their cards. Ernie Ganz has been in communication with Firoz Patel at Payza to organize additional benefits, such as a credit card gateway through Payza which will accept both Visa and MasterCard.

After studying into bitcoin and coinbase, I've found it possible to accept bitcoin in USD and ensure a zero loss situation due to volatility of the bitcoin exchange rate when accepting bitcoin. In the near future I expect to begin accepting bitcoin as a method of payment on Traffic Monsoon.[/spoiler]

tarıker

Arkadaşlar allied wallet in türkiye de anlaşmalı olduğu bankalar var mı acaba. Atm den hesaptaki parayı  dolar olarak  çektiğimizde banka komisyon alıyor. Komisyon almaması için tek șart allied wallet in banka ile anlaşmalı olması. Bilgisi olan var mı bu konu hakkında.

messli

arkadaşlar ben daha önce hesabım onaylanmıştı şimdi tekrar istiyor sadece adıma düzenlenen faturayı gönderdim yeterli mi yoksa tekrar kimlik mi gönderilecek ?

bycasper

Alıntı yapılan: messli - 21 Temmuz 2016, 11:13:28
arkadaşlar ben daha önce hesabım onaylanmıştı şimdi tekrar istiyor sadece adıma düzenlenen faturayı gönderdim yeterli mi yoksa tekrar kimlik mi gönderilecek ?
yeterli hocam kimliğe gerek yok

messli

tşkler @bycasper  gönderdim bakalım ticket'da attım bekliyoruz