TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hayrilast

bu çok kötü oldu

zyaseven

Charles Scoville  2dk önceki mesajı

Good news. I spoke with the SEC this evening, and they have been so kind and wonderful. They have recognized I have been very honest and open with them about everything, and they recognize my pure intentions behind this business. They know and can confirm that the reason I moved funds to my personal account previously to coming to the USA was to protect people's money from these fraudulent checks circulating. They feel we can work something out that allows Traffic Monsoon to move forward through restructuring. More discussions will follow, but I have expressed to them that I want to find through creativity working together with the SEC a way to make everyone happy, or at least say: "oh, it's not that bad!" Additional conversations and meetings with them will follow. More updates to come when they're made available.

İyi haber. SEC ile bu akşam konuştum ve harika çok nazik olmuştur. Her konuda onlara karşı dürüst ve açık oldum kabul ettiler, ve bu işin arkasında saf niyetimi tanır. Biliyorlar ve kişisel hesabıma daha önce ABD'YE gelen para taşınma sebebim dolaşan bu sahte çeklerle gelen insanların parasını korumak için olduğunu teyit edebilir. Trafik Muson yeniden yapılanma ileriye taşımak için izin veren bir çözüm buluruz hissediyorum. Daha fazla tartışma takip edecek, ama, ya da en azından de ki: "oh, o kadar da kötü değil, herkesi mutlu etmek için bir yol SEC ile yaratıcılık çalışma ile beraber bulmak istiyorum kendilerine ifade ettim." Onlarla ek konuşmaları ve toplantıları takip edecek. Hazır olduklarında daha fazla güncellemeleri gelmek.

keremer

İngiliz Mirror gazetesine göre ocak ayında sitenin Paypal accountunun tutarı 54Milyon dolar. Ve bu yazılanlara bakılırsa da en iyi ihtimalle Charles bu parayı bir süreliğine daha kendinde saklamaya karar vermiş gibi gözüküyor :)

hayrilast

amerikanın spksı inceleme başlattıysa bu amerikan kullanıcıları bağlamalı olumsuz bir karar çıksa bile

bakalım inşallah sitenin başına kötü bir durum gelmez

bayson81

Arkadslar sistem kâr payı dagitmayi gurdurdu bi sikintimi varki yada sikinti bendemi

ibrhmsny

Alıntı yapılan: bayson81 - 28 Temmuz 2016, 14:25:39
Arkadslar sistem kâr payı dagitmayi gurdurdu bi sikintimi varki yada sikinti bendemi
Herkesin her şeyi durdurulmuş durumda.
Admin iletişim halinde, sıkıntılar var uğraşıyorum diyor.
Yukarıdaki mesajlarda arkadaşlar yazmış, admin mesajlarını.

bayson81

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 28 Temmuz 2016, 15:03:27
Herkesin her şeyi durdurulmuş durumda.
Admin iletişim halinde, sıkıntılar var uğraşıyorum diyor.
Yukarıdaki mesajlarda arkadaşlar yazmış, admin mesajlarını.

Saol kardesim bilgi icin

zyaseven

Ortalık karışık açıkçası nasıl bir yol izlemeliyiz.paralar geriye alınabilir mi yahut şirkete güvenip devam mı etmeliyiz.birçok kişi çelişkide.az çok anladığım kadarıyla paypal parayı 11 temmuzda serbest bırakmaya başlamış.fakat her istekte en falza 100bin dolar çekilebiliyor ve buda tam 250 den fazla istek yapmış ve 25 milyon dolar şirket hesabına çekmiş.o paranın 21milyon dolarını kendi şahsi hesabına aktarmış.dediğine göre bazı sahte çek sahibi kişiler şirketten para almak için uğraşmışlar burayı tam anlamadım oda buna önlem olarak kendi şahsi hesabına parayı aktarmış.dediğine göre bize süpriz yapıp bu para ile stp ve payza hesabına aktarmak için amerika utahtaki hesaba aktarmak istemiş.böylece pakateleir erkenden aktif ederek süpriz yapayım demiş(yersin yemezsin doğrudur yanlıştır tartışılır.Ama şeffaf olmak daha iyidir bence)Herneyse amerikadaki SEC bu işleri denetleyen güvenlik kurumu Tm nin hesaplarına salı gecesi geçici dondurma kararı aldırıp hakkında ponzi iddiasıyla dava açılmış.207 milyon dolar ponzi haksız kazançtan falan bahsediliyor bu para tüm dünyadamı sadcee tm ile alakalımı pek anlamadım.SEc'in bazı iddiaları var size mahkeme dava linkini atayım inceleyin.Şirketin kar falan elde etmediğini sadcee yüzde 0.04 reklamdan yüzde 99.96 adpack kazancoı olduğu vs.dolayısıyla ponzi olduğunu bila bila
http://trafficmonsoonpp.pl/sec-vs-traffic-monsoon.pdf

cahrleste ponzi olmadığını iddia ediyor ve reklam gelirlerinden elde ettiiği karı dağıttını  smylüyor.
Şimdi kilit soru bana göre  şu 3.5 milyon kullanıcısı olan bu şirket sizce REKlam gelirleri adı altında bu karı elde edebilirmi edemezmi?

ibrhmsny

İlk soru: Ne yapmalıyız?
Cevap: Ne yapabiliriz ki? Yok eğer var benim yapacaklarım diyorsanız, en sağlıklısı : madem ortalık karışık, o zaman durulsun bakalım.
Bir diğer soru: Bu kadar para kazanılabilir mi?
Cevap: Bize ne?  Paramızı alalım, kar edelim yeter.

zyaseven

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 28 Temmuz 2016, 17:34:52
İlk soru: Ne yapmalıyız?
Cevap: Ne yapabiliriz ki? Yok eğer var benim yapacaklarım diyorsanız, en sağlıklısı : madem ortalık karışık, o zaman durulsun bakalım.
Bir diğer soru: Bu kadar para kazanılabilir mi?
Cevap: Bize ne?  Paramızı alalım, kar edelim yeter.
şimdi mahkemede eğer bu şirketin adpack dışında reklam gelrilerinden elde edilen karlların paylaşımı gerçekten ispat edilirse zaten üzerine açılan dava düşmüş olmazmı o yüzden reelde bu reklam işimnden kazanılırmı diye sordum?
2.sis 1.soruya cevaben
bazı yerlerde paranın alınabileceği iddia ediliyor
http://taratalkstoday.blogspot.com.tr/p/get-your-money.html
yabancı dilim yok o yüzden tam almadım