TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrhmsny

Tms para kazanıyor mu, bunun cevabını ancak admini bilir.
Bir de şöyle bir durum var. İşler yolunda giderse, ponzi olsa da gerçek bir şirkete dönüşebilir. Neobux gibi.

Parayı geri almaya gelince, bankaya ters ibraz dışındaki seçeneklerden haberim yok, o blog sitesi yıllardır var ve sürekli tms aleyhine yazıları var.
Bekleyeyim mi beklemeyeyim mi pozisyonuna gelmek için erken. Tabi 12 şubattan sonra yatırım yaptığınızı düşünerek söylüyorum.

zyaseven

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 28 Temmuz 2016, 17:49:57
Tms para kazanıyor mu, bunun cevabını ancak admini bilir.
Bir de şöyle bir durum var. İşler yolunda giderse, ponzi olsa da gerçek bir şirkete dönüşebilir. Neobux gibi.

Parayı geri almaya gelince, bankaya ters ibraz dışındaki seçeneklerden haberim yok, o blog sitesi yıllardır var ve sürekli tms aleyhine yazıları var.
Bekleyeyim mi beklemeyeyim mi pozisyonuna gelmek için erken. Tabi 12 şubattan sonra yatırım yaptığınızı düşünerek söylüyorum.

Bazıları sözleşmeden bahsediyor yani siteye üye olunurken ki sözleşme bu yüzden mahkeme den aklanır falan diyenelr var.Şimd i para kaznıyormıu kaznmıyormu admin bilir diyoruzda aslında bu işelere bulaşırken bu gibi şirlketelr gerçekten reelde kazanç elde edebilirmi edemezmi bunu öğrenmek lazım bence.şuan üye sayısıyla 1 numara olan bir yer poniz çıkarsa diğerlerinin alayı ponzidir bu sonuç çıkyor.o yüzden reelde sahiden para kazanabilirlermi diye üstüne basa basa soruyorum:))

ibrhmsny

Kazanabilir. Kazanamaya da bilir.
Şuan kazanıyor mu bilemezsin.
Ne geliyor ne gidiyor bilemeyeceğin için bunu da bilemezsin.
tms hakkında sadece adminin bileceği bilgiler olmadan bu soruya cevap verilmeyeceğini belirterek ısrarla aynı cevabı veriyorum.
Birkaç defa daha sorun belki cevabım değişir  :D

zyaseven

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 28 Temmuz 2016, 18:06:16
Kazanabilir. Kazanamaya da bilir.
Şuan kazanıyor mu bilemezsin.
Ne geliyor ne gidiyor bilemeyeceğin için bunu da bilemezsin.
tms hakkında sadece adminin bileceği bilgiler olmadan bu soruya cevap verilmeyeceğini belirterek ısrarla aynı cevabı veriyorum.
Birkaç defa daha sorun belki cevabım değişir  :D
Burası ponzi şeması sistemi ile bahsedildi gibi çıkarsa.artık bütün fikrim böle sitelere değişecek.az kar veren yere Az ponzi daha fazla verene Orta ponzi daha çok verene Bol ponzi işi abartanada kingponzi:))

shurimo

Alıntı yapılan: zyaseven - 28 Temmuz 2016, 17:57:31
Bazıları sözleşmeden bahsediyor yani siteye üye olunurken ki sözleşme bu yüzden mahkeme den aklanır falan diyenelr var.Şimd i para kaznıyormıu kaznmıyormu admin bilir diyoruzda aslında bu işelere bulaşırken bu gibi şirlketelr gerçekten reelde kazanç elde edebilirmi edemezmi bunu öğrenmek lazım bence.şuan üye sayısıyla 1 numara olan bir yer poniz çıkarsa diğerlerinin alayı ponzidir bu sonuç çıkyor.o yüzden reelde sahiden para kazanabilirlermi diye üstüne basa basa soruyorum:))
Her ne kadar yatırımım olmasa da gelişmeleri yakından takip ediyorum.Scoville elimizde satın alınan paketlerin  haricinde reklam satışlarının belgeleri de var her türlü kanıtlarım diyor.Bence ponzi falan değil bir sıkıntı çıkmaz ...

zyaseven

+ olarak bütün takım lideerleri şirketin aklanacaklarını ve bu iddiaları asılsız ve karalayıcı olduğunu Charlesi de şirketide iyi tanıdıklarını böle birşeyin olmadığını olumsuz düşünmeden evvel bekleyip sabretmeyi öneriyorlar.kısaca onlarda ponzi den ve onun şemasından sisteminden alakamız yok diyorlar.aslında paypaldan sonra Tm gerçekten şirketleşme yönünden adımlar atmıştı şimdi bu badireyi atlatırlarsa kimse tutamaz burayı diye düşünüyorum.Bekleyip görecez bakalım

ibrhmsny

Alıntı yapılan: zyaseven - 28 Temmuz 2016, 18:13:08
Burası ponzi şeması sistemi ile bahsedildi gibi çıkarsa.artık bütün fikrim böle sitelere değişecek.az kar veren yere Az ponzi daha fazla verene Orta ponzi daha çok verene Bol ponzi işi abartanada kingponzi:))
Yine de bu yukarıdaki görüşünüz elinizin altında dursun her daim  ;)

zyaseven

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 28 Temmuz 2016, 18:24:59
Yine de bu yukarıdaki görüşünüz elinizin altında dursun her daim  ;)
Hatta ortalama ömürde biçilebilir
Az ponzi ortalama 1-2 yıl yaşar azyer az içer
Orta ponzi ortalama ömrü 6ay la 1 yıl arası değişir birazcıcık tokgözlüdür:))
Bol ponzi oburdur fazla yaşamaz 3-4 ay
King ponzi sumocudur haftalık ömrü dahi olmayabilir:))

ibrhmsny

Alıntı yapılan: zyaseven - 28 Temmuz 2016, 18:30:23
Hatta ortalama ömürde biçilebilir
Az ponzi ortalama 1-2 yıl yaşar azyer az içer
Orta ponzi ortalama ömrü 6ay la 1 yıl arası değişir birazcıcık tokgözlüdür:))
Bol ponzi oburdur fazla yaşamaz 3-4 ay
King ponzi sumocudur haftalık ömrü dahi olmayabilir:))
Aralıkları kısmak lazım biraz sanki  :g
1 ile 2 yıl arasında ne yuvalar yıkılır  :D
6 ay 1 yıl arası da öyle  ;)

zyaseven

Charles Scoville

Bugün SEC ile çok olumlu ve yapıcı bir konuşma yaptım, ve bana benimle dava üzerinden gitmek zorunda kalmadan çözünürlük çalışmak için her yolu deniyorlar açıkladı. Bu deneyimleri hemen hemen her zaman olduğunu söylediler. 23 bizim yerleşim çözünürlük çalışmak için bol zaman vermek için Eylül 2016'ya kadar işitme taşındılar. Onlarla stresli benim önceliğim bu noktada emin adpacks satın alan insanlar onlara borçlu para almak emin olmaktır. Bunu gerçekleştirmek için plan çözeriz, ve alıcı ile herkesin bu kararıyla mümkün olduğunca çabuk yüzünden ne para alır yapmak için çalışacağım söylediler. Miktarda ödenecek belirlemek için bir plan sıraladı. Bunu yapmak için hız önemli olduğunu söyledim, ve bu adım yürüten aciliyet yere. İnsanlar en kısa sürede ödenmesini istiyorum biliyorum, bu yüzden hemen hemen yapılabilir inanıyorum bir plan önerdi bile. Bir sonraki adım, emin iş buradan ileri gelir paylaşımı pozisyonu olmadan hareket, hala kaliteli hizmet veren, ve hala insanlar reklamları sörf yaparak para kazanmak için bir yol oluşturabilirsiniz yapıyor.

Gelir paylaşımı artık kapanacak sanırım