Websyndic

Başlatan leprechaun, 26 Aralık 2014, 05:00:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

leprechaun

Alıntı yapılan: Uniquehero - 26 Aralık 2014, 13:02:08
şimdi sisteme kayıt olup deneyeceğim umarım dediğiniz gibi yapabiliriz bu sistem bomba olur :D :D

merak etmeyin ben bir gecede 50 dolar yaptım quizde :)  :y tabi farklı metotlarım ile modlarımız izin verirse youtube hakkında bilinmiyen bütün tekniklerimi dökücem bedavaya yeterki herkes kazansın :)  :y

recep1852

Dökün hocam içinizde kalmasın :D

leprechaun

Alıntı yapılan: recep1852 - 26 Aralık 2014, 13:06:26
Dökün hocam içinizde kalmasın :D

youtube hakkında konu açtım onay bekliyor onaylansın ordan yolumuza devam ederiz hep beraber youtubeyi kuruturuz :) birazda türk gençleri yesin paracıkları  :y

recep1852

Aynen öyle hocam :D

Birde bir gecede 50$ demişsinizya kaç hit göndererek yaptınız hocam ?

leprechaun

Alıntı yapılan: recep1852 - 26 Aralık 2014, 13:13:47
Aynen öyle hocam :D

Birde bir gecede 50$ demişsinizya kaç hit göndererek yaptınız hocam ?

sadece bu programla değil başka metotlarda uyguladım uzun meseleler :) iki kelime ile anlatılmaz  :y

Coulers79

Uzun zamandır kullandığım bir site, son zamanlarda değişikliğe uğradı. Linkinize gelen Fransız ziyaretçiler buradan gelir.
Youtube içinde abartmadan başlangıç düzeyinde kullandım. Modlarım ismiyle traffic exchange bölümüne taşırlar sanırım.

frmdls

Alıntı yapılan: Uniquehero - 26 Aralık 2014, 12:55:29
Bugun ilk isim bunu denemek olacak tesekkur ederim :)

:) :) hocam denediniz mi ? deneyince bilgileri paylaşabilir misiniz ? çok önemli bir durum :)

frmdls

Alıntı yapılan: Coulers79 - 26 Aralık 2014, 13:18:34
Uzun zamandır kullandığım bir site, son zamanlarda değişikliğe uğradı. Linkinize gelen Fransız ziyaretçiler buradan gelir.
Youtube içinde abartmadan başlangıç düzeyinde kullandım. Modlarım ismiyle traffic exchange bölümüne taşırlar sanırım.

Hocam merhaba, youtube için kullandığınız kanallara zarar verdimi  ? Ayrıca ne kadar zaman uyguladınız bunu youtube için ?

sopcastsports

301 sorunu hepimizin malumu da, peki ya 301 izlenmeyi geçmişse videomuz :) ?

Uniquehero

hocam bir mesaj atmıştım görmediniz sanırım

Alıntı yapılan: frmdls - 26 Aralık 2014, 13:19:28
:) :) hocam denediniz mi ? deneyince bilgileri paylaşabilir misiniz ? çok önemli bir durum :)

hocam denedikten sonra bilgi veririm