Nexiaclix (SCAM)

Başlatan voldemort, 26 Aralık 2014, 17:41:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sametseven

Alıntı yapılan: gaddar - 15 Şubat 2015, 16:40:08
Evet arkadaşlar an itibariyle titanium ve 1050 RR miz mevcut teşekkürler nihat bey istatistiklerimi paylaşıcam yarın ;) puan olarak sadece 607 var:( bu da yeter 1 ay deneyelim ona göre arttırırım 3 bin civarına ;)
Hayırlı olsun :y

gaddar

Teşekkürler hesapta da kalmış ref alımınuın sınırsız olduğunu unutmuşum tekrar aldım 1125 RR oldu sıra geldi tecnoclixe  :D :D :D

sametseven

Alıntı yapılan: sevendown - 15 Şubat 2015, 16:20:11
En iyi cevabı sametseven verir :) Sömürdü siteyi sağolsun :)))))
Aslında ben kendi tıklarım başına %250, ref tıklarından %200 alıyorum. Az çok şaşma olsa da benim için çok uygun. O kadar olacak sitede botlardan tıklamayan hiç denk gelmedim, adminimiz tıklamayan herkesi tarayıp kaldırdı sistemden (str) bayağı para çektim ve 150 refi kasadan yenilediğim için çekimlere 2 gün sonra devam edeceğim :D ben kısa zamanda böyle para çekmeyi başka sitede, hiç sanmıyorum yoktur O:-)

gaddar

Onun kazanması bizim kazanmamız demek çoğu PTC lerdeki mantık üyelerden gelen kazançlarla yolunu bulmaktır eğer bi de amatörse ver 50 dolar al domain sonra 1 ay sonra pivvv . Ama mevzu o değil işte o reklamlara değişiklik katıp anlaşabildikten sonra o da tadından yemez bizim içinde uzun soluklu olur .Hem kendisi de hiçbir kişiyi mağdur edicek biri değil.Yarım saat konuşmamız oldu dün yaklaşık 1000 $ yatırdım 3 sitesine de şimdiden hayırlısı olsun diyelim :) Eğer kaçmaz sa :D :D bak benim sınırdan geçmeyin nihat bey :D :D (hydr)

sametseven

Alıntı yapılan: gaddar - 15 Şubat 2015, 16:40:08
Evet arkadaşlar an itibariyle titanium ve 1050 RR miz mevcut teşekkürler nihat bey istatistiklerimi paylaşıcam yarın ;)
Ben de bir şeyler aldım, bonuslar gelsin buraya yazarım (a)

hakanatik01

Alıntı yapılan: gaddar - 15 Şubat 2015, 17:23:14
Onun kazanması bizim kazanmamız demek çoğu PTC lerdeki mantık üyelerden gelen kazançlarla yolunu bulmaktır eğer bi de amatörse ver 50 dolar al domain sonra 1 ay sonra pivvv . Ama mevzu o değil işte o reklamlara değişiklik katıp anlaşabildikten sonra o da tadından yemez bizim içinde uzun soluklu olur .Hem kendisi de hiçbir kişiyi mağdur edicek biri değil.Yarım saat konuşmamız oldu dün yaklaşık 1000 $ yatırdım 3 sitesine de şimdiden hayırlısı olsun diyelim :) Eğer kaçmaz sa :D :D bak benim sınırdan geçmeyin nihat bey :D :D (hydr)
Hayırlı olsun kısa zamanda yatırımlarınız geri dönsün,konuların da istatistik paylaşımı da yaparsanız yatırım düşünen arkadaşlar için faydalı olacaktır ;)

sametseven

Alıntı yapılan: sevendown - 15 Şubat 2015, 16:20:11
En iyi cevabı sametseven verir :) Sömürdü siteyi sağolsun :)))))
Nihat hocam haklıdır. Eğer bugün de ödeme alsaydım (balanstaki 42$' ref uzatmaya harcadım) sitede en çok ödemeyi alan kişi ben olacaktım 327$ ile :D o da olacak, artık 1500 RR var elimde, % 50 daha fazla kazanıp çekeceğim. 8 9 güne en geç yatırdığımı çıkarırım (p)
Alıntı yapılan: hakanatik01 - 15 Şubat 2015, 21:55:47
Hayırlı olsun kısa zamanda yatırımlarınız geri dönsün, konularında istatistik paylaşımı da yaparsanız yatırım düşünen arkadaşlar için faydalı olacaktır ;)
bonuslarım gelmiş (dns) server saatinden önce istatistik paylaşacağım. Sürpriz olsun :PP

sevendown

Arkadaşlar çok teşekkürler güzel düşünceleriniz için. Gaddar arkadaşımın söylediği gibi kendisi ile yarım saat konuştuk telefonda az çok tanımıştır beni. Desteiğiniz için çok teşekkür ederim gerçekten bu kadar kısa sürede bu kadar yol aldıysam gelirkapısı ve uyelerının inanılmaz desteği sayesındedır bunu her yerde söylerim.

Biraz gelecek ile ilgili konuşacak olursak; sanıyorum ayın 23 ü itibari ile ofisimize geçmiş olacağız ve artık tum vaktımı, tum enerjımı sıtelere harcayacabıleceğim. Bu ay dolmadan da buyuk ıhtımal ile 4. siteyı açacağız. Şuan için herşey mukemmel. Ofise geçtiğimiz anda şirketleşme işlemleri bitiyor, dolayısı ile daha önce anlaşma yaptıgım firmalaraın reklamlarını fatura kesebıleceğim için artık yayınlayabıleceğim. Şirket olmadığımızdan fatura kesemıyor ve bu firmalar ile çalışamıyorduk.

Bazen yanlışlar hatalar olabılıyor sitelerde. ELimden geldiğince hatasız ve kımseyı mağdur etmeden kırmadan bişeyle yapmaya çalışıyorum. Dün emoneyspace forumunda benımle ilgili mukemmel yazılar yazmışlar dunyanın 4 bir yanından onları okudum ve hem sevındım, hemde bir Türk olarak gururlandım. Bugun site forumunda admin çok iyi çalışıyor, admıne soyle 5 dk da halleder gibi yazıları okuyunca inanılmaz mutlu oluyorum. Sanırım PTC sakinleri bu şekilde bır ılgı ve geri dönüş daha önce hiçbir sitede görmemişler sevınıyorlar ve şaşırıyorlar :)

Tekrar teşekkürler. Tam gaz devam...

Bu arada belirteyim yeri değil ama eightGroup 5 siteside scam. Kesinlikle yatırım yapmayın. Ödeme talep ettiğinz anda banlanıyorsunuz. Bende zaten sitelerimdeki reklamlarını kaldırdım. 

tayfunxl

Nexiaclix de ve tecnoclix de yeni kampanya  basladi Clixtoclix için bekliyorum *)

gaddar

Dün aldım 2 sine upgrade acaba diyorum 2 bin refe mi çıksak  :m gelenlerde iyi bi otursun AVG leri detaylı paylaşırım