ref değişim

Başlatan sametseven, 26 Aralık 2014, 20:35:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

@sametseven forumda buxbery yatırım yapan ve uzatacak olan zannediyorum tek ben varım. Karşılıksız destek olabilirim dersen imzamdaki banneri kullanabilirsin.

Buxvertise sitesinde yatırımımı sonlandırdım. Ama destek olabilirim dersen bekeli arkadaşımızın yatırımı var. Ona destek olabilirsin.

Buxvertise Linki;

[spoiler]http://buxvertise.com/?ref=bekeli[/spoiler]

Her ikimizde de yeterince DR var. Başkası talep ederse onların DR si de olabilirisn.  :)

ikose

Konuyu yeni gördüm sayılır , hayırlı olsun diyemedim  bir türlü  (hp)
Bol kazançlar :)

İyilik yap denize at, balık bilmezse Halik bilir mutlaka demişler atalarımız  :y
Bazen balıkda bilir amaaa  :g

sametseven

Bilgin ve bekeli için sitelere üye olundu. Bol kazançlar :y

sametseven

Alıntı yapılan: ikose - 29 Aralık 2014, 11:25:26
Konuyu yeni gördüm sayılır , hayırlı olsun diyemedim  bir türlü  (hp)
Bol kazançlar :)

İyilik yap denize at, balık bilmezse Halik bilir mutlaka demişler atalarımız  :y
Bazen balıkda bilir amaaa  :g
Teşekkürler İkose modum size de bol kazançlar :)

6il9in

Alıntı yapılan: sametseven - 29 Aralık 2014, 21:15:30
Bilgin ve bekeli için sitelere üye olundu. Bol kazançlar :y

Teşekkür ederim bol kazançlar  :)

Barkn

Ücretsiz Rent Referans Kiralıyabiliriyoruz.Program en fazla 50 Ref ücretsiz veriyor..İşi çözen Almanyalı 27 yaşında bir Adam.

Not: Google'da kilerin hepsi demo sürüm arkadaşlar.Elimdeki full sürüm.Programın şifresi indirilen dosyanın içinde. Program anlaşılmadan indirin yapın.Ben kullanıyorum.Paraya ihtiyacı olan herkesin kazanmasını istiyorum.2 Haftada 50 Reften toplam 90 Dolar aldım.
+1 +1 +1

hakanatik01

kendini belli etti demekki anket yaptırtmak istiyor banladım geçtim saat geç uğraşamam :) gideyim tüm mesajalrına yazayım :D

sametseven

.

aliberk30

[spoiler]http://www.bestclix.net/?ref=aliberk30[/spoiler]
bestclixe üye olursan istediğin herhangi bir siteye üye olurum herkesin denemesini tavsiye ederim gelir yüksek  ($$) ($$) ($$) ($) ($) ($)

ElisaMcCline

Foruma hoşgeldin aliberk30,

Reflinlerimizi spoiler içinde kullanmaya özen gösterelim lütfen.