Paypal sorunlarım

Başlatan sametseven, 28 Aralık 2014, 03:17:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sametseven

1-/ Bu haftasonu içinde hesabım 2 kez sınırlandırıldı. İlki için eletrik fatura kopyası ve sanırım kimliğimi tarayıp gönderdim. İkincisine itiraz maili yazdım cevap bekliyorum, tekrar kimliğimin taranmış halini ve ekstre göndermemi istiyor. Ptc yatırım yapma isteğim olağandışı durumsa ben bunu yakında bırakırım.
2-/Paypal benden habersiz olarak kişisel hesabımı premiere çevirmiş. Bu  haliyle bir sorun olur mu bilmiyorum. Ancak doğum tarihimi 1 gün eksik kaydetmişler sisteme. Bu tarihi değiştirsem belki de bu yüzden çok uğraşacağım müşteri hizmetlerini arayınca.
   Paypal nakit kart kullanıcısıyım. Hesabımın sınırlarını kaldırmak için ne yapmalıyım belgeleri göndermemin dışında? Ve hesap ekstresini nasıl edinebilirim, itirazım olumsuz sonuçlanırsa göndermem gereken? Yardımcı olur musunuz
   Bir de, PM hesabıma eklenebilecek debit kart diye bir şey var mı?

tayfunxl

Detaylı bilgi ve çözüm için; paypal 444 77 01 no'lu Müşteri Hizmetleri hattı, hafta içi her gün 9:00-17:30 arası hizmet verir,
umarım sorunun çözülür.

universitely76

Hesabın premier'e çevrilmesini daha önce kuzenimin hesabında yaşadık, bir mail ile halletmiştik ;)

Ancak hesabınızın sınırlandırılmasına çözüm için müşteri hizmetlerini ararsanız daha hızlı ve kesin çözüme ulaşırsınız :)
Şu sıra imzasız'ım...

sametseven

Bunu düzeltebilirim kolayca ama kimlikteki doğum tarihimle oraya kaydettikleri farklı. Korkuyorum ki hesap bahanelerle elden gidecek. En doğrusu söylediğiniz gibi müşteri hizmetlerini aramam ve bunu halletmem

universitely76

Kormana gerek yok, müşteri hizmetleri bu sorunu da halledebilir.. önce bir arayın bakalım ne diyorlar ;)
Şu sıra imzasız'ım...

sametseven

Yarın şansımı deneyeyim bir. İlginiz için teşekkürler hocam  :)

universitely76

Alıntı yapılan: sametseven - 28 Aralık 2014, 14:07:09
Yarın şansımı deneyeyim bir. İlginiz için teşekkürler hocam  :)
Kolay gelsin :)
Şu sıra imzasız'ım...

enderege

Müşteri hizmetleri gayet çözümcül yaklaşıyorlar olaya. Korkacak bir şey yok. En iyi yol onları aramak.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

sametseven

Uzu uğraşlarımız sonunda güvenlik birimi ikna edilmiş ve hesabımın sınırları kaldırılmıştır. Orada çalışanlara teşekkür ederim çok yardımcı oldular :)

ikose

Alıntı yapılan: sametseven - 29 Aralık 2014, 22:10:22
Uzu uğraşlarımız sonunda güvenlik birimi ikna edilmiş ve hesabımın sınırları kaldırılmıştır. Orada çalışanlara teşekkür ederim çok yardımcı oldular :)
Gözün aydın, geçmiş olsun :)