RomBux Yatırım Grubu

Başlatan Ufuko, 01 Ocak 2015, 21:10:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

DR olma şartı aramıyorsanız/istemiyorsanız/ ben DR oldum o neden olmuyor demiyecekseniz, Paypal dan başka ödeme işlemci ile ödemeyeceksem

+1 derim.

Konuya üstteki nedenlerden dolayı yazmayacaktım ama girmezsemde batacak bu konu bana. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ikose

Bencede 12 daha uygun , belki reklam veririz ortaklaşa, parası çıkmış olur en azından  :y

Ufuko

Alıntı yapılan: enderege - 02 Ocak 2015, 02:16:44
DR olma şartı aramıyorsanız/istemiyorsanız/ ben DR oldum o neden olmuyor demiyecekseniz, Paypal dan başka ödeme işlemci ile ödemeyeceksem

+1 derim.

Konuya üstteki nedenlerden dolayı yazmayacaktım ama girmezsemde batacak bu konu bana. :D
Öyle bir şartımız yok  (hp) PayPal varken de diğer işlemcilere gerek olacağını sanmıyorum  :P

Ufuko

Alıntı yapılan: ikose - 02 Ocak 2015, 02:17:59
Bencede 12 daha uygun , belki reklam veririz ortaklaşa, parası çıkmış olur en azından  :y
Kontenjanımız 12'ye çıkartıldı, enderege 11. sıradan eklendi.
Barahir eğer katılmak istiyorsan öncelik senindir onun dışında son 1 kişilik yerimiz kaldı  (hp)

sopcastsports

İstersiniz de gelmez miyim :D 12 Reserved +1

Ufuko

Alıntı yapılan: barahir - 02 Ocak 2015, 02:59:28
İstersiniz de gelmez miyim :D 12 Reserved +1
Grubumuz tamamlandı  (p)
Sitede RR sistemi aktif değil ve daha 1 haftamız olduğu için acelemiz yok kimseyi sıkıntıya sokmayalım.
Ayın 6'sına kadar ilk sayfada yer alan PayPal adresine $10 olarak gönderebilirsiniz. Gönderirken Arkadaş/Aile olarak seçerseniz komisyon ödememiş oluruz  :P

Hayırlı olsun.  ($$)

Ufuko

Beyler bugün attığım ticket'a adminden cevap gelmiş. Bugün beklediğimiz indirimin duyurusunu yapabilir ve RR'leri aktifleştirebilir.
Eğer RR'ler aktifleşirse grubun paralarını toparlamaya başlarız ve üyeliğimizi alıp RR'lerimizi kiralayarak işe koyuluruz.
İşin özü siz hazırda bekleyin  :PP

Adminin cevabı:
[spoiler]Hi.
We will release our rented referrals option and announce discounts on memberships today, as we did not saw any major issues with the earning system. We will announce this later today on our forum.

Thank you for your interest.
RomBux Llc Support.[/spoiler]

alprn112

Alıntı yapılan: ufuko - 02 Ocak 2015, 16:14:00
Beyler bugün attığım ticket'a adminden cevap gelmiş. Bugün beklediğimiz indirimin duyurusunu yapabilir ve RR'leri aktifleştirebilir.
Eğer RR'ler aktifleşirse grubun paralarını toparlamaya başlarız ve üyeliğimizi alıp RR'lerimizi kiralayarak işe koyuluruz.
İşin özü siz hazırda bekleyin  :PP

Adminin cevabı:
[spoiler]Hi.
We will release our rented referrals option and announce discounts on memberships today, as we did not saw any major issues with the earning system. We will announce this later today on our forum.

Thank you for your interest.
RomBux Llc Support.[/spoiler]
Beklemedeyiz  8)

Ufuko

Evet beyler, beklenen haber geldi ve üyelik indirimiyle birlikte RR'ler aktifleştirildi.  (p)

Grup üyeleri paralarını göndermeye başlarlarsa ve bugün içinde bitirebilirsek çok iyi olur. Normalde parayı PayPal karta aktarmakta 1 günümüzü alır ama zaman kaybetmemek adına ben TEB ATM'den PayPal karta para yatırıp alışverişi yapıcam.

İndirimle birlikte Golden üyelik $73 oldu ve böylece $8.5 gibi bir kazancımız oldu. Hayırlı olsun.

Adminin forum duyurusu:
http://www.rombux.com/forum.php?topic=257

PayPal adresi:
[spoiler][email protected][/spoiler]

enderege

alprn112 den önce gönderdim bak heee...  :PP
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.