RomBux Yatırım Grubu

Başlatan Ufuko, 01 Ocak 2015, 21:10:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ufuko

Alıntı yapılan: volkanaydinli - 02 Ocak 2015, 18:16:09
Üye olup tıkladım. Tıklar yansıyor mu şu  anda? Resmi açılışta sıfırlanmayacaksa tıklayalım...
Evet yansıyor hocam. Sıfırlanma olmaz herhalde öyle birşey olsa RR'leri aktifleştirmezdi  :D

enderege

Alıntı yapılan: ufuko - 02 Ocak 2015, 18:17:22
geri kalan $20 yüklememizide PayPal hesaptan aktarım yaparak yarın ekleyeceğim. Hayırlı olsun.

Bu 20$ haftaya lazım olacak 20$ değil mi? O zaman cebinde dursun, siteye yatırma. Batarsa en azından 20$ eksik zarar etmiş oluruz. :D veya AVG ler çok iyi olursa haftaya 20$ değilde 10$ eklemek gerekebilir.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Ufuko

Alıntı yapılan: enderege - 02 Ocak 2015, 18:25:16
Bu 20$ haftaya lazım olacak 20$ değil mi? O zaman cebinde dursun, siteye yatırma. Batarsa en azından 20$ eksik zarar etmiş oluruz. :D veya AVG ler çok iyi olursa haftaya 20$ değilde 10$ eklemek gerekebilir.
Mantıklı  :D

alprn112

Hadi hepimize hayırlı olsun  (spk) :D

Ufuko

ElisaMcCline & bilqin ödemeleride geldi  (spk)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ufuko - 02 Ocak 2015, 18:37:03
ElisaMcCline & bilqin ödemeleride geldi  (spk)

Başında mı bekliyon olm yaa :))
Yazamadım buraya :D

Alıntı yapılan: ufuko - 02 Ocak 2015, 18:17:22
Arkadaşlar, daha önce söylediğim gibi PayPal hesabından karta aktarım 1 gün sürdüğü için zaman kaybetmemek adına ben TEB ATM'den karta doğrudan para yükleyerek Golden üyeliğimizi ve 100 RR'yi aldım. $100 yükleme yaptım ve geri kalan $20 yüklememizide PayPal hesaptan aktarım yaparak yarın ekleyeceğim. Hayırlı olsun.

Eline sağlık, hadi rastgele :) :y

Ufuko

6il9in

Hayırlı olsun ufuko  :)

Balance ne ara $7.xx oldu RRlerin tıkları hemen mi yansıdı  :D

Ufuko

Alıntı yapılan: bilqin - 02 Ocak 2015, 18:39:54
Hayırlı olsun ufuko  :)

Balance ne ara $7.xx oldu RRlerin tıkları hemen mi yansıdı  :D
Yok hocam sitede Rental Balance diye birşey yok para yatırıncada Ana bakiyede gözüküyor. $100 yatırdım $93 harcadım $7 kaldı, küsüratta 2-3 gündür gelen tıklar  :P

6il9in

Adminin paypal adresi ne onuda söyleyiver  :D

Ben karar veremedim daldım dalacam da bakalım ne zaman  :PP