RomBux Yatırım Grubu

Başlatan Ufuko, 01 Ocak 2015, 21:10:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ufuko

Evet beyler, ilk günün verileri burada...

Server saatine göre öğle saatlerinde alındılar ama günü kurtaramadılar
???

volkanaydinli

Ufuko

Alıntı yapılan: volkanaydinli - 03 Ocak 2015, 10:18:49
Hemen forumda yayınla :)
İlk elin günahı olmaz diyerekten yayımlamadım sonra bizi kötülüyorlar deyip kin gütmesin  :)).
Bugünün verileriyle yarın yayımlarım  :P

6il9in

Klasik soru ufuko siteyi öneriyormusun  :D

Ufuko

Alıntı yapılan: bilqin - 03 Ocak 2015, 11:09:56
Klasik soru ufuko siteyi öneriyormusun  :D
Daha tam gün istatistiği alamadığımız için birşey diyemiyorum  :P

6il9in

Alıntı yapılan: ufuko - 03 Ocak 2015, 11:30:30
Daha tam gün istatistiği alamadığımız için birşey diyemiyorum  :P

Şeytan başım da al al deyip duruyor ben kovuyum o geliyor  :))

Site beklediğim kadar tutmadı günlük kayıt olan üye sayısı, forumun akifliği vb neobux gibi yerde hala reklamının dönmemesi şaşırttı beni.. Milletin bildiği bizim bilmediğimiz bişeymi var diye düşünüyorum..  :D

Ufuko

Alıntı yapılan: bilqin - 03 Ocak 2015, 11:46:08
Şeytan başım da al al deyip duruyor ben kovuyum o geliyor  :))

Site beklediğim kadar tutmadı günlük kayıt olan üye sayısı, forumun akifliği vb neobux gibi yerde hala reklamının dönmemesi şaşırttı beni.. Milletin bildiği bizim bilmediğimiz bişeymi var diye düşünüyorum..  :D
Neobux'ta reklam döndürenler genelde adminlerin kendileri oluyor zaten, daha resmi açılış yapmadığı için reklam vermemiştir. Zaten dünden beri 3-4 tane hata buldum düzeltmeye çalışıyor  :)) Bug Reports kısmında baya aktifim  :DD

6il9in

Stats kısmınıda söyledin mi bari. Ben 13 reklam tıklıyorum stats da 10 gözüküyor.. Fixed reklamları saymıyor sayıcı muhtemelen...  :D

PTCEvolution scriptin çakması değil bence nereye göre uyarlamış merak ediyorum..  :D Hataların olması normaldir.  :D

Ufuko neobux da reklam cevirenlerin linklere bakıyoz. Adamlar saçma sapan sitelerin reklamlarını veriyorlar muhtemelen herkes resmi açılışı bekliyordur..  :D

enderege

Hakkımızda hayırlısı olsun. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

6il9in

Ulan alakasız yerlerden dr geliyor. Hiçbir sitede de üyeliğim yok.  :D Sağda solda reklam verdimde alakasız yerler nereden çıktı. Çereze mi takıldılar mı ne  -:))