RomBux Yatırım Grubu

Başlatan Ufuko, 01 Ocak 2015, 21:10:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ufuko

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 07 Ocak 2015, 23:15:08
Bildirsen iyi olur.
Mail adresi değişim onay süresini 72 saate falan çıkarsın bari ( zaten uygulamada yoksa birşey varsa).
Bugün bu hesaba girememiş ama başkalarını deniyordur bu vatandaş. Birininkine gire, çeker parasını mail adresini değiştirip.
Sorgulattım Litvanya IP'si çıktı  :m
Ticket atayım oradan bildireyim  (hp)

[spoiler][/spoiler]

Coulers79

O değilde [spoiler]Paypal'a Hotmail ile giriyorsan ve başka bir güvenlik önlemin yoksa eğer[/spoiler] sıkıntı yaşayabilirsin.  (dik)

Ufuko

Ticket attım bildirdim, bakayım ne diyecek.

Alıntı yapılan: Coulers79 - 07 Ocak 2015, 23:37:55
O değilde [spoiler]Paypal'a Hotmail ile giriyorsan ve başka bir güvenlik önlemin yoksa eğer[/spoiler] sıkıntı yaşayabilirsin.  (dik)
Sanmıyorum PayPal şifrem farklı PTC için farklı bir şifrem var. Şifrem aslında zor bir şifre ama her siteye giriyoruz hepsine aynı şifre ile giriyoruz bugüne kadar bir sorun olmadı ama tedbirli olmak lazım. Artık sitelere farklı şifreler yapıyorum.

6il9in

Ufuko vakti zamanında EMC neobux hesabına girmeye çalışmışlardı. EMC bas bas bağırıyordu. Yatırımlı sitelerinizin şifrelerini farklı yapın diye  :D

Ufuko

Gün yüzüyle 2 üzeri AVG'yi görebilicek miyiz acaba  :))

Ufuko

Hesapta biriken para ile ikinci 100'lük ref paketimizi an itibari kiralamış bulunmaktayız  :y
Kasamızdaki $20'ı kurtarmış olduk  ($$)

6il9in

Hayırlı olsun bakalım  :D

Bende cumartesi halledecem inş.  :D

Ufuko

Alıntı yapılan: bilqin - 08 Ocak 2015, 18:30:51
Hayırlı olsun bakalım  :D

Bende cumartesi halledecem inş.  :D
Bu kiralama süresinde birşeyler var ama çözemedim. Ayın 2 sinde aldık ilk paketi bugün ayın 8'i ikinci paketi aldık. Şimdide sıradaki kiralamayı 14'ü olarak gösteriyor. Upgrade sayfasında 7 gün diyor ama bence Golden için 6 gün...  ;)

Ufuko

Attığım ticket'a cevap gelmiş. Hesap kısmındaki herhangi bir değişiklik sonrası cashout kısmına 3 günlük kısıtlama geliyor demiş.
Şifreyi değiştirmiştim, kontrol ettim cashout kısmı kapalı, 3 gün sonra çekebilirsiniz diyor, yani doğru  :y

Adminin Cevabı:
[spoiler]
Administrator, Thursday, January 8, 2015 at 02:06 PM

Hello. We have mail sacuryti for 3 days. If you change something in mail section you can cashout just after 3 days.

RomBux Team.[/spoiler]

alprn112

Alıntı yapılan: ufuko - 08 Ocak 2015, 18:38:58
Bu kiralama süresinde birşeyler var ama çözemedim. Ayın 2 sinde aldık ilk paketi bugün ayın 8'i ikinci paketi aldık. Şimdide sıradaki kiralamayı 14'ü olarak gösteriyor. Upgrade sayfasında 7 gün diyor ama bence Golden için 6 gün...  ;)
Boşver 6 gün olsun daha iyi   :g