RomBux Yatırım Grubu

Başlatan Ufuko, 01 Ocak 2015, 21:10:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Bende bugün RR alabilecek durumdayım  :D

Ufuko

Yine server saatine göre öğle saatlerinde alınan ilave 100 RR ile birlikte 200 RR istatistiğimiz :))

Ufuko

Ticket üzerinden yazışmamızın devamında; "bu IP'yi bulabildiniz mi? Hesabıma girmeye çalışmış, bu onun hırsız olduğunu gösterir" dedim.

Admin'den cevap gelmiş; "O kişi bizden birisiydi, hesabınızı kontrol etmek için giriş yaptı, Belçika, Amerika, Birleşik Krallık ve Litvanya IP'lerini görürseniz kormayın" demiş üzerine birde "herkes sizin gibi olsa PTC sistemi daha güvenli bir yer olurdu" diyerekten teşekkür etmiş :D

Admin'in cevabı:
[spoiler]Administrator, Friday, January 9, 2015 at 03:06 PM
This ip is one of our team person and he check your account. You dont be afraid if you see ip from Lithuania, Belgium, United Kingdom and United State.

But thank you for your contact and say. If we have more people like you PTC systems will be more secured.

RomBux Team[/spoiler]

alprn112

Böyle giderse adminle kanka olucaksın benden söylemesi  :D

6il9in

Bizim foruma cağrıver de kahve ısmarlayak olmazmı  :D

4 Ülke ortaklığında mı kurulmuş site..  :D Scam olmaz o zaman  :))

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ufuko - 09 Ocak 2015, 21:55:42
Ticket üzerinden yazışmamızın devamında; "bu IP'yi bulabildiniz mi? Hesabıma girmeye çalışmış, bu onun hırsız olduğunu gösterir" dedim.

Admin'den cevap gelmiş; "O kişi bizden birisiydi, hesabınızı kontrol etmek için giriş yaptı, Belçika, Amerika, Birleşik Krallık ve Litvanya IP'lerini görürseniz kormayın" demiş üzerine birde "herkes sizin gibi olsa PTC sistemi daha güvenli bir yer olurdu" diyerekten teşekkür etmiş :D

Admin'in cevabı:
[spoiler]Administrator, Friday, January 9, 2015 at 03:06 PM
This ip is one of our team person and he check your account. You dont be afraid if you see ip from Lithuania, Belgium, United Kingdom and United State.

But thank you for your contact and say. If we have more people like you PTC systems will be more secured.

RomBux Team[/spoiler]

Boşversene yahu, bir adminin kimsenin hesabına bu şekilde gimsine gerek yok ki.. Ayrıca girince hesapta dışarıdan görmediği ne görecek ki :D
Sallamış :)

Ufuko

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 10 Ocak 2015, 01:47:32
Boşversene yahu, bir adminin kimsenin hesabına bu şekilde gimsine gerek yok ki.. Ayrıca girince hesapta dışarıdan görmediği ne görecek ki :D
Sallamış :)
Bugları kontrol etmek için girmiş olabilirler, çoğunu ben raporladığım için  :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ufuko - 10 Ocak 2015, 01:52:00
Bugları kontrol etmek için girmiş olabilirler, çoğunu ben raporladığım için  :g

Tabi tabii :D

Ufuko

Yine 1.5 civarında kaldık  :P

Ufuko

Yok arkideş, bu RR'ler beni deli ediyor  :))