İnanmıyorum ya :S

Başlatan ata07, 28 Aralık 2011, 19:11:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ata07

Cevap geldi 1 yol dediler  ??? 1Yıl hemde admininin yaptığı indirimlerdende yararllanamıycağım o zamana kadar yapıcak bişi yok mu live supporta yalvarsam  ::) hiç uyarımda yoktu  :-[

Calyente

Alıntı yapılan: ata07 - 29 Aralık 2011, 14:10:38
Cevap geldi 1 yol dediler  ??? 1Yıl hemde admininin yaptığı indirimlerdende yararllanamıycağım o zamana kadar yapıcak bişi yok mu live supporta yalvarsam  ::) hiç uyarımda yoktu  :-[

1 yıl forum yasağı + İndirimlerden de yararlanamayaksın?

ata07

Alıntı yapılan: Calyente - 29 Aralık 2011, 14:45:28
Alıntı yapılan: ata07 - 29 Aralık 2011, 14:10:38

1 yıl forum yasağı + İndirimlerden de yararlanamayaksın?

Evet ya her şeyi yoluna koyduk süper diyordum gerisi kolay diyordum olana bak :( :( :(

lovablegs

sağlık olsun ata burdan takılırsın sende zaten burda daha detaylı her şey..ama indirim olayı kötü olmuş :(

ata07

Alıntı yapılan: lovablegs - 29 Aralık 2011, 16:19:46
sağlık olsun ata burdan takılırsın sende zaten burda daha detaylı her şey..ama indirim olayı kötü olmuş :(

Yok hiç uğraşmıycağım Cristina (Support) la msjlaşıyoruz :D sordum hereşyi düzgün bir cevap verirse belki kalırım ama 1 yıl bunlar olmazsa neobuxa elveda ama çok istioyrum devam etmek ama böyle olmaz  :'(

yingyang16

Ata ben seni forumda uyarmıştım o yazın için  :(  Geçmiş olsun :(   bundan sonra daha dikkatli yazılar yazarsın ;)

ata07

Alıntı yapılan: yingyang16 - 29 Aralık 2011, 16:48:36
Ata ben seni forumda uyarmıştım o yazın için  :(  Geçmiş olsun :(   bundan sonra daha dikkatli yazılar yazarsın ;)

Sorma hocam bittim yahu :/ ne yapıcam eğer 1 yılı kaldırmazlarsa adminin yptıklarındanda yararlanamassam hiç bir şekilde dewam etmeyi düşünmüuorm 2 ay turunculara basıp reff  paralını paypala gönderirim o kadar  :'( ben hemen editledim ama nickbulamadım quote yaptığı için ordan gördü mod.  :'(

enderege

Bu ilk banlanman ve bir yıl ! Bu ne ya? Mod yok falan diyorduk ama gizli bi mod var galiba içimizde. 

Geçmiş olsun ama vazgeçme bence. İnidirim veriyor bir yandan da indirim kadar kısıyor senden. Bence devam...
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ata07 - 29 Aralık 2011, 16:23:42
Yok hiç uğraşmıycağım Cristina (Support) la msjlaşıyoruz :D sordum hereşyi düzgün bir cevap verirse belki kalırım ama 1 yıl bunlar olmazsa neobuxa elveda ama çok istioyrum devam etmek ama böyle olmaz  :'(

Cristina mı ? ??? yandın yahu sen.. Hatun var ya... muh der peygamber demez :D
Gerçi kas biraz, en nihayetinde iş yapıyor, sıkılıp eywallah diyecektir. ;) Sürekli ticket görmek istemeyecek ;)
Suppport ticket atmanı da yasaklayacak halleri yok ya :D :D :D
Arkadaşımın hesabını suspend etmiş açmıyordu, 8.inci ticketta işi bağladık... bıktırdım onu :D

Face de magic land e çağır, çiçek gönder :D
Cidden yalvar biraz.... açmasa da süreyi kısaltırlar... 1 haftaya bağlarsın :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 29 Aralık 2011, 18:36:13
Bu ilk banlanman ve bir yıl ! Bu ne ya? Mod yok falan diyorduk ama gizli bi mod var galiba içimizde. 

Geçmiş olsun ama vazgeçme bence. İnidirim veriyor bir yandan da indirim kadar kısıyor senden. Bence devam...

Komplo teorisi I - Bot player --- Başrollerde elisamccline, yazarı hatırlamıyorum  :D
Komplo teorisi II - Gizli mod --- Başrollerde gizli bir üye adını veremiyoruz , yazarı enderege :D
Komplo teorisi III de çekimler başlamış, detay bilgi elimize ulaşınca paylaşacağız ..... :D

@filmsizkalma...
Bu filmleri kaçırmışsın, bul da koy sitene, yüksek hit alırsın :D