İnanmıyorum ya :S

Başlatan ata07, 28 Aralık 2011, 19:11:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

namrek

Ata geçmiş olsun. Bence bırakma zaten yaptığın tılamalarla işi yürüteceğini söylüyordun. Tıklamalarına devam et yapılan indirimlerden pek fazla yararlanamıyorduk ki zaten. Golden mi alacaktın ki? Tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir kesinlikle hani bugünden itibaren de neye ve ne kadar indirim yapacaklar ki zaten. Sıkma canını ve Elisa hocanın taktiğini uygula onları bıktırmaya çalış:)

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 29 Aralık 2011, 19:11:38

Komplo teorisi I - Bot player --- Başrollerde elisamccline, yazarı hatırlamıyorum  :D
Komplo teorisi II - Gizli mod --- Başrollerde gizli bir üye adını veremiyoruz , yazarı enderege :D
Komplo teorisi III de çekimler başlamış, detay bilgi elimize ulaşınca paylaşacağız ..... :D

@filmsizkalma...
Bu filmleri kaçırmışsın, bul da koy sitene, yüksek hit alırsın :D

Komplo teorisi IV  Bot player ve gizli mod Elisa. Yazar,yönetmen,reji enderege. Başrolde Elisa  :P
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Calyente

Ata bencede bırakma.. kendi çabanla iyi referans sayısına ulaştın yola devam... :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 29 Aralık 2011, 19:34:23

Komplo teorisi I - Bot player --- Başrollerde elisamccline, yazarı hatırlamıyorum  :D
Komplo teorisi II - Gizli mod --- Başrollerde gizli bir üye adını veremiyoruz , yazarı enderege :D
Komplo teorisi III de çekimler başlamış, detay bilgi elimize ulaşınca paylaşacağız ..... :D

@filmsizkalma...

Komplo teorisi IV  Bot player ve gizli mod Elisa. Yazar,yönetmen,reji enderege. Başrolde Elisa  :P

He bir gizli mod olmadığımız kalmıştı neobux ta...
Admin sen misin diye soran bile olmuştu :D :D :D
Ben olmasam neobux ne yapacak yaaa, :D

ata07

Alıntı yapılan: elisamccline - 29 Aralık 2011, 19:48:46
Alıntı yapılan: enderege - 29 Aralık 2011, 19:34:23

@filmsizkalma...

He bir gizli mod olmadığımız kalmıştı neobux ta...
Admin sen misin diye soran bile olmuştu :D :D :D
Ben olmasam neobux ne yapacak yaaa, :D

Hocam bıktırcak bişiler yazarsan sevinirim bende inş bişiler söylede ing çok iyi diyil benim yardım edin yahu Devam etmek istiyorm ara sırada Alex cevaplıyor bişiler sölyinde gönderiyim lütfen  :D :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ata07 - 29 Aralık 2011, 19:58:42

Hocam bıktırcak bişiler yazarsan sevinirim bende inş bişiler söylede ing çok iyi diyil benim yardım edin yahu Devam etmek istiyorm ara sırada Alex cevaplıyor bişiler sölyinde gönderiyim lütfen  :D :D

Ata, PM le gönderdim.. bunu direk alex e gönder.
Tam ne yazmıştın cidden hatırlamıyorum forumda ama 1 yıl ciddi bir ceza....
Tamamen ortadan kaldırmayabilir ama bence cezanı bayağı bir düşürecektir .... ;) Ağlayacaksın biraz, Alex çok daha makul biri...

Cevap gelince haber ver bari :D

ata07

Alıntı yapılan: elisamccline - 29 Aralık 2011, 20:22:10
Alıntı yapılan: ata07 - 29 Aralık 2011, 19:58:42

Ata, PM le gönderdim.. bunu direk alex e gönder.
Tam ne yazmıştın cidden hatırlamıyorum forumda ama 1 yıl ciddi bir ceza....
Tamamen ortadan kaldırmayabilir ama bence cezanı bayağı bir düşürecektir .... ;) Ağlayacaksın biraz, Alex çok daha makul biri...

Cevap gelince haber ver bari :D

Direk alexe nasıl göndericem :D?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ata07 - 29 Aralık 2011, 20:24:37
Alex e hitaben yaz, o ona ulaşır zaten ;)
Yazıdaki gibi.. Tamam dert yok yani...

ata07

Alıntı yapılan: elisamccline - 29 Aralık 2011, 20:37:10
Alıntı yapılan: ata07 - 29 Aralık 2011, 20:24:37
Alex e hitaben yaz, o ona ulaşır zaten ;)
Yazıdaki gibi.. Tamam dert yok yani...

Öbür msjlara hemen cevap veriyordu saçma sapan attıklarıma ama bide düzgün özür diledm yanlşlıkla oldu falan öğrendim dedim senin mesajının dışında onlara ve senin söylediğne hala mesaj gelmiyor gellmiycekte galiba  :'( :'( :'(

ata07

Valla bilemiyorm birde Alexi değiştirip Cristina die gönderdim son çare  :'(