İnanmıyorum ya :S

Başlatan ata07, 28 Aralık 2011, 19:11:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Abartmışsın,
Adamların 7/24 orada senden mesaj beklediklerini ya da tek ticket sahibinin sen olduğunu düşünmüyorsun sanırım.

1 yıl sözkonusu, ama sen 24 saat bile bekleyememişsin.

ata07

Alıntı yapılan: elisamccline - 30 Aralık 2011, 14:57:11
Abartmışsın,
Adamların 7/24 orada senden mesaj beklediklerini ya da tek ticket sahibinin sen olduğunu düşünmüyorsun sanırım.

1 yıl sözkonusu, ama sen 24 saat bile bekleyememişsin.

Hello Ataberk.
Please logout and you will be able to see the forum. 

Demiş hocam :( Çıkış yaprak görebiriz onu bende biliyorum ama açması lazımki yararlanabilyim formdan üyeliğimle :( (Cristina demiş)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ata07 - 30 Aralık 2011, 15:42:22
Hello Ataberk.

Demiş hocam :( Çıkış yaprak görebiriz onu bende biliyorum ama açması lazımki yararlanabilyim formdan üyeliğimle :( (Cristina demiş)

Sana Cristina ya yazma demiştim :(
Alex i beklemeliydin.
Evet söylediği doğru... istediğin buysa logout ol forumu gör .... ;D

ata07

Alıntı yapılan: elisamccline - 30 Aralık 2011, 15:56:17
Alıntı yapılan: ata07 - 30 Aralık 2011, 15:42:22
Hello Ataberk.

Sana Cristina ya yazma demiştim :(
Alex i beklemeliydin.
Evet söylediği doğru... istediğin buysa logout ol forumu gör .... ;D

Yok hocam nie istedigim bu olsun :( eskisi gibi olmasini forma yazi yazmak istiyorum ben lutfen yardim edin alex mesjlara bayagi gec cvp veriyor hep cristina bakiyor supporta falan alexden eskden 1tanr msj geldi o kadar ltfen yardm edin ne diyim :(

universitely76

Alıntı yapılan: ata07 - 30 Aralık 2011, 20:23:11Yok hocam nie istedigim bu olsun :( eskisi gibi olmasini forma yazi yazmak istiyorum ben lutfen yardim edin alex mesjlara bayagi gec cvp veriyor hep cristina bakiyor supporta falan alexden eskden 1tanr msj geldi o kadar ltfen yardm edin ne diyim :(
Hocam sizden bu kadar ısrarla yardım istenmesi neo sisteminin adamı olduğunuzdan mıdır acaba  :P
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ata07 - 30 Aralık 2011, 20:23:11
Yok hocam nie istedigim bu olsun :( eskisi gibi olmasini forma yazi yazmak istiyorum ben lutfen yardim edin alex mesjlara bayagi gec cvp veriyor hep cristina bakiyor supporta falan alexden eskden 1tanr msj geldi o kadar ltfen yardm edin ne diyim :(

Dediğimi yapmıyorsun ki Ata.... !!! İşleri daha çok karıştırdın.....

Yalvaracaksın bundan sonra...
Login olmada bilmediklerimi sorabileceğim bilgili kişilere ulaşamıyorum. sorularımı sorup doğru cevapları alamıyorum.
Tekrarlarsam forum değil hesabımı silin, akıllandım, doğrusunu öğrendim...
diye yalvar yalvarabildiğin kadar.

Alıntı yapılan: universitely76 - 30 Aralık 2011, 20:32:34
Hocam sizden bu kadar ısrarla yardım istenmesi neo sisteminin adamı olduğunuzdan mıdır acaba  :P
Hee, biri bunu okusun, ciddiye alsın, bir de onunla uğraşalım :D

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 30 Aralık 2011, 21:54:52

Alıntı yapılan: universitely76 - 30 Aralık 2011, 20:32:34
Hee, biri bunu okusun, ciddiye alsın, bir de onunla uğraşalım :D

Mesela ben. Çok ciddiye alıyorum. Gizli mod ve bot!
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 30 Aralık 2011, 21:57:42
Mesela ben. Çok ciddiye alıyorum. Gizli mod ve bot!

He, tabi, böyle devam ettirin konuyu, biri inanıp saçmalarsa da eğleniriz, değil mi ? :)

ahnamus

Ata, bence bi Klaus C.  ile konuş  tatlı adam. gerçi tüm sorularımı hep copy paste ile cevaplıyor ama  :D
geçmiş olsun yine de umarız banın kalkar en kısa sürede.

ata07

Kendi adıma iyi bir haberim var adminin yaptığı indirmlerden yararlana biliyormuşum şuanda indirimler bende de var  :D :D Ama yinede formu istiyorum sizinle olmak istiyorum gönderebilceğim İNGİLİZCE aklınıza gelen şeyler varsa lütfen benimle paylaşın  :-[