Hugebux (SCAM)

Başlatan lovablegs, 29 Aralık 2011, 20:39:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ata07

Eliss hocam bıktım artık tüm sitelermi scamm ödeme yapmıyor benm hesabımdamı sorun var bilmiyorum alın resmi ödeme almam mümkünmü ya :( bu ne böyle  ya  :'( :'(

ata07

zero iyi güzelde sen admin diyilmiydin niye kendi reff linkini veriyorsun kendi hesabına kendin paramı göndericeksin sanki üye olup :D :D :D Niye reffsiz link vermioyrsun :D Niye kedin üye oldun siteye ? :D :D

howardhedo

Alıntı yapılan: lovablegs - 08 Ocak 2012, 18:17:13
Alıntı yapılan: howardhedo - 08 Ocak 2012, 18:14:48
Zero Kusura Bakma biraz yargısız infaz oldu ama siteye girince dedim kesin dalga geçiyorlardır ciddiymişsin  :D

keşke bu zaman kadar sende tıklarını yapsaydın hiç tıklamamışsın ödemeni alırdın sağlık olsun   :D

Keşke ama tıklara başladım bu gün 2. gün oldu düzenli olarak gitmeyi hedefliyorum  ;D

Zero bişey sormak istiyorum benim paypal hesabım unverifield(onaysız) ama hesabımda 7$ var onaysız hesapların yatırım yapma şansı varmı ?

ata07

Alıntı yapılan: howardhedo - 09 Ocak 2012, 15:23:34
Alıntı yapılan: lovablegs - 08 Ocak 2012, 18:17:13
Alıntı yapılan: howardhedo - 08 Ocak 2012, 18:14:48
Zero Kusura Bakma biraz yargısız infaz oldu ama siteye girince dedim kesin dalga geçiyorlardır ciddiymişsin  :D

keşke bu zaman kadar sende tıklarını yapsaydın hiç tıklamamışsın ödemeni alırdın sağlık olsun   :D

Keşke ama tıklara başladım bu gün 2. gün oldu düzenli olarak gitmeyi hedefliyorum  ;D

Zero bişey sormak istiyorum benim paypal hesabım unverifield(onaysız) ama hesabımda 7$ var manuel siteye yatırabilirmiyiz ?  :D

Yatıramazsın. Kredi kartı şart ama adamın özel hesabına gönderebilrsin güvenirsin  :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ata07 - 09 Ocak 2012, 13:10:28
Eliss hocam bıktım artık tüm sitelermi scamm ödeme yapmıyor benm hesabımdamı sorun var bilmiyorum alın resmi ödeme almam mümkünmü ya :( bu ne böyle  ya  :'( :'(

Seçtiğin siteler ya uzun vadeli ya da başından scam siteler, yani çok kazandırıyor görünerek aslında ya ödemeyen ya da binbir şart koşan yerler.
Bu sitede limit düşük. 0,50 yi alırsın artık :)
Neo da 2$ birikmedi mi bu arada. ? Bir süredir varsın orada.. para çekebilmiş olman gerekir...

ata07

Alıntı yapılan: elisamccline - 09 Ocak 2012, 15:44:09
Alıntı yapılan: ata07 - 09 Ocak 2012, 13:10:28

Seçtiğin siteler ya uzun vadeli ya da başından scam siteler, yani çok kazandırıyor görünerek aslında ya ödemeyen ya da binbir şart koşan yerler.
Bu sitede limit düşük. 0,50 yi alırsın artık :)
Neo da 2$ birikmedi mi bu arada. ? Bir süredir varsın orada.. para çekebilmiş olman gerekir...

Ooo ben neler biriktirdim neler ama full reff aldım 35 tne reff var rented en kısa sürede gönderirim :)

Hocam bişi söylycem deneme amaçlı bana en düşük miktarda para gönderen olabilrmi 0.000001$ bile olur varsa :D sadece gelip gelmedğini anlamak için direk geri göndericem beni tanıyorsunuz :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ata07 - 09 Ocak 2012, 15:47:54

Ooo ben neler biriktirdim neler ama full reff aldım 35 tne reff var rented en kısa sürede gönderirim :)

Hocam bişi söylycem deneme amaçlı bana en düşük miktarda para gönderen olabilrmi 0.000001$ bile olur varsa :D sadece gelip gelmedğini anlamak için direk geri göndericem beni tanıyorsunuz :)

Test hesapta küsürat vardı gönderirim. Hata sende kalsın, ama şu anda bakamam.. Bana PP adresimi PM le gönder.

zero

beyler yatırım yapabilirsiniz sıkıntı yok :) tek sorun yurt dışına ödemelerde sorun var esas hesap sınırlandı ama o hesapta degildi zaten paralar :) $1 giden oldu onun icin sorun yok türkiye ödemeleri sorunsuz gercekleşiyor :) reklam verir veya yatırım yaparsanız daha uzun vadeli bir site olacak :( şuanda kendimiz koydugumuz reklamlar onlar kendi cebimizden ödüyoruz...

ata07

Alıntı yapılan: elisamccline - 09 Ocak 2012, 15:54:09
Alıntı yapılan: ata07 - 09 Ocak 2012, 15:47:54

Test hesapta küsürat vardı gönderirim. Hata sende kalsın, ama şu anda bakamam.. Bana PP adresimi PM le gönder.

Saolun hocam oldu :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ata07 - 09 Ocak 2012, 19:53:50
Saolun hocam oldu :)

PayPal ın senin paraları iç ettiği komplo teorisi de tutmadı yani :D