Hugebux (SCAM)

Başlatan lovablegs, 29 Aralık 2011, 20:39:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ata07

Alıntı yapılan: elisamccline - 09 Ocak 2012, 20:01:54
Alıntı yapılan: ata07 - 09 Ocak 2012, 19:53:50
Saolun hocam oldu :)

PayPal ın senin paraları iç ettiği komplo teorisi de tutmadı yani :D

1000/1 yanlış çıkar elbet :D :D Belkide konuşmalarımızı okumuştur :D :D :D Yine çk teşekkür :)

ata07

Ama bak aklıma ne gelidi ya yabancı ülke diye ptc sitelerinden alamıyorsam yok yok ben karar verdim neobuxda reff yerine bi 2$ gönderiyim başım ağırmasın :D :D adamı öldürürüm ben :D

zero

acaba siteyi sadece türkelere yönelik mi yapsam beyler :D full türkce fln :P

enderege

Alıntı yapılan: zero - 09 Ocak 2012, 22:27:14

Valla; PTC sitelerine yatırım yapan Türkler, Türk sitesine yatırım yapmaz. Benden söylemesi.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

zero

Alıntı yapılan: enderege - 09 Ocak 2012, 22:33:24
Alıntı yapılan: zero - 09 Ocak 2012, 22:27:14

Valla; PTC sitelerine yatırım yapan Türkler, Türk sitesine yatırım yapmaz. Benden söylemesi.
hocam güvenilirim ben bende kimsenin parası kalmaz :)

zero

konuyu horlatatalım :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: zero - 09 Ocak 2012, 23:43:44
konuyu horlatatalım :)
Daha faydalı bilgilerle de konuyu aktif tutabilirsin.
Tanıtımda upg ücretleri ref fiyatları reklam fiyatları yok mesela.. Üye olmayanlar bilemez bunları ;)

howardhedo

Zero Hocam Avg ler nasıl?
eğer avg ler iyiyce bronzum 29 ocağa kadar
onaysız hesapta kabul ediyorsanız paypal hesabınızı gönderin bi 10 ref parası gönderiyim manuel olarak yaparsınız dimi?

zero

Alıntı yapılan: ata07 - 09 Ocak 2012, 15:24:54
Alıntı yapılan: howardhedo - 09 Ocak 2012, 15:23:34
Alıntı yapılan: lovablegs - 08 Ocak 2012, 18:17:13
Alıntı yapılan: howardhedo - 08 Ocak 2012, 18:14:48
Zero Kusura Bakma biraz yargısız infaz oldu ama siteye girince dedim kesin dalga geçiyorlardır ciddiymişsin  :D

keşke bu zaman kadar sende tıklarını yapsaydın hiç tıklamamışsın ödemeni alırdın sağlık olsun   :D

Keşke ama tıklara başladım bu gün 2. gün oldu düzenli olarak gitmeyi hedefliyorum  ;D

Zero bişey sormak istiyorum benim paypal hesabım unverifield(onaysız) ama hesabımda 7$ var manuel siteye yatırabilirmiyiz ?  :D

Yatıramazsın. Kredi kartı şart ama adamın özel hesabına gönderebilrsin güvenirsin  :D
avg bizde yok bizde 50 tık vede 0.50'yi gecmek yeterli hocam :) sistem üzerinde harici olarak para alımı sadece reklamlarda $10 üzeri icin yapıyoruz :(

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: zero - 10 Ocak 2012, 20:52:55
avg bizde yok bizde 50 tık vede 0.50'yi gecmek yeterli hocam :) sistem üzerinde harici olarak para alımı sadece reklamlarda $10 üzeri icin yapıyoruz :(

@Zero
Fee sormamışlar.. yani ödemeye yapılan para kesintisini sormamışlar..
Kiralanan reflerin nasıl tıkladıklarını sormuşlar... Ortalama 100 ref günde ne tıklar, ne getirisi olur mesela... ? Örnek soru olsun. :)