Hugebux (SCAM)

Başlatan lovablegs, 29 Aralık 2011, 20:39:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ertunctezcan

Ne diyim ben bu işleri pek bilmem, ne kadar doğrudur ne kadar yanlıştır ama niyeyse benim zero'ya kanım ısındı. İlk defa 0.5$ dahi olsa emeğimin karşılığını aldım. Sanırım olaya duygusal yaklaşıyorum ilk ödemem olduğu için :). Zero yeni açtığın siteyi burda haber ver hatta bu konudan da haber ver ben yine üye olucam hatta lovablegs nickli arkadaşın refiyle. Hugebux'a onun refiyle üye olmuştumda :P.

ElisaMcCline

Keşke karar verdiğinde, bu gibi paylaşım alanlarında bir duyuru yapsaydın :)
Tek yürüyorsun galiba, bir tane dışişleri bakanı lazım sana :)

ertunctezcan

Alıntı yapılan: elisamccline - 17 Ocak 2012, 23:30:47
Keşke karar verdiğinde, bu gibi paylaşım alanlarında bir duyuru yapsaydın :)
Tek yürüyorsun galiba, bir tane dışişleri bakanı lazım sana :)
Hayırdır yoksa talip misin :D. Gerçi sen neo'da gizli mod ve bot üye görevlerindeydin zaten di mi ;D.

enderege

Alıntı yapılan: ertunctezcan - 18 Ocak 2012, 00:00:45
Gerçi sen neo'da gizli mod ve bot üye görevlerindeydin zaten di mi ;D.

Bi adamın adı çıkasıya canı çıksın daha iyi.  ;)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ertunctezcan - 18 Ocak 2012, 00:00:45
Hayırdır yoksa talip misin :D. Gerçi sen neo'da gizli mod ve bot üye görevlerindeydin zaten di mi ;D.

Ben heryerde birşeyim zaten.. Bir clixsense, bir de hugebux kalmıştı birşey olamadığım :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 18 Ocak 2012, 00:06:37

Ah hep senin başının altından çıkıyor zaten bunlar :)

ertunctezcan

Alıntı yapılan: elisamccline - 18 Ocak 2012, 00:16:54
Alıntı yapılan: enderege - 18 Ocak 2012, 00:06:37

Ah hep senin başının altından çıkıyor zaten bunlar :)
Ben enderege'nin yalancısıyım :D.

gokhancolakoglu

valla ben zeroyla sohbetim olmuştur efendi dürüst birisidir eminim içimden bir his bunu açıkça söylüyor zamanında bir türk ptc sinden alacağım vardı o da bana alacağım için yardımcı olmuş ve tanışmışlığımız o zaman başlamıştır:) yeni bir site açacağına sevindim tabi hostu domain i iyi seçmek gerekiyor sponsorlar da elbette iyi olmalı yabancı sitelere bakıyorum 3-4 güne kalmadan 1000 üyeyi buluyorlar buxhost olsun olmasın maşallah bizler de onun gibi olabilsek keşke zero bunu başarabilir mi?inş diyelim artık gururla bahsedebileceğimiz bir türk admin olsun yaa:):)

zero

Alıntı yapılan: gokhancolakoglu - 18 Ocak 2012, 01:43:48
valla ben zeroyla sohbetim olmuştur efendi dürüst birisidir eminim içimden bir his bunu açıkça söylüyor zamanında bir türk ptc sinden alacağım vardı o da bana alacağım için yardımcı olmuş ve tanışmışlığımız o zaman başlamıştır:) yeni bir site açacağına sevindim tabi hostu domain i iyi seçmek gerekiyor sponsorlar da elbette iyi olmalı yabancı sitelere bakıyorum 3-4 güne kalmadan 1000 üyeyi buluyorlar buxhost olsun olmasın maşallah bizler de onun gibi olabilsek keşke zero bunu başarabilir mi?inş diyelim artık gururla bahsedebileceğimiz bir türk admin olsun yaa:):)
olcak inş :) birazda paypalın etkisi var yurt dışındaki üyelerimize ödeme yapmakta sıkıntı cekiyorduk :) şimdi hepsini cözüp yeni spam olmayan domain ile acacagız sitemizi 2-3 güne online olacak :)

howardhedo

Zero Öncelikle Teşekkür Ederim.2$ yatırmıştım iade etmişsin.
Benim Paypal Onaysız olduğu için yurt dışı yatırım yapamıyorum,zaten çok bi parada yok :D
Yeni Siteni açınca haber verde gelelim,uygun olursa yatırım yapmayı düşünüyorum  ;D