Buxvu (SCAM)

Başlatan howardhedo, 30 Aralık 2011, 18:57:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

howardhedo

(scm)

This domain name expired on 07/14/2012 and is pending renewal or deletion.

SCAM

Merhaba arkadaşlar.

3 hafta önce bu siteyi gördüm site 4$ reklam için veriyordu üye olup reklam verdim sitenin aşağısında jackpot gördüm.12 hakkım vardı tıkladım sonra bidaha girmedim.

2 Hafta sonra şans eseri siteye girdiğimde 7$ vardı current balance da:D
Çok şaşırdım 2 jackpot kazanmışım 2. ve 3. hemen 50 tık yapıp ''Paypal''a ödeme istedim ve geldi.Jackpot hakkımı kullandığım için bi daha kullanamıyorum ama galiba yeni üyelere 12 hak veriyorlar sizde oynayın belki sizde kazanırsınız. 8) ;D :D

NOT:SİTEDEN JACKPOT KALDIRILMIŞTIR BİLGİNİZE.

Ödeme yöntemi:Alerypay/Paypal Anında
Ref:0.01/0.005
Golden üyelik:7 dan 6 ya düşürüldü.
Ödeme limiti:2$

ElisaMcCline

İyiymiş.. hayırlı olsun... :)
Üye olan olursa bilgi verebilir mi, Jackpot hakkı konusunda... ?
Reklam verdiği için de belirli bir hak verilmiş olabilir howardhedo arkadaşımıza :)

ertunctezcan

Alıntı yapılan: elisamccline - 30 Aralık 2011, 21:39:56
İyiymiş.. hayırlı olsun... :)
Üye olan olursa bilgi verebilir mi, Jackpot hakkı konusunda... ?
Reklam verdiği için de belirli bir hak verilmiş olabilir howardhedo arkadaşımıza :)
Refinle üye oldum görünüyor muyum? Senin değil tabiki elisamccline :). Ayrıca 12 Jackpot üye olmamla beraber geldi. Hadi hayırlısı diyelim. Birde benzerliği farkedelim---->
Umarım ref linkimi vermem forum kurallarına aykırı değildir. Gerçi bi haksızlık oluyor sanki çünkü bende bir arkadaşın tanıtımıyla üye olmuştum. Elisamccline sen bir usulsüzlük görürsen söylede editliyim.

enderege

Alıntı yapılan: ertunctezcan - 30 Aralık 2011, 22:47:31

Refinle üye oldum görünüyor muyum? Senin değil tabiki elisamccline :). Ayrıca 12 Jackpot üye olmamla beraber geldi. Hadi hayırlısı diyelim. Birde benzerliği farkedelim----> 
Umarım ref linkimi vermem forum kurallarına aykırı değildir. Gerçi bi haksızlık oluyor sanki çünkü bende bir arkadaşın tanıtımıyla üye olmuştum. Elisamccline sen bir usulsüzlük görürsen söylede editliyim.

Burası neobux değil. Ref linki verebilirsiniz. Zaten imza kısmında da neobux linkiniz var. Yasak olsa oraya yasak olurdu.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ertunctezcan

Alıntı yapılan: enderege - 30 Aralık 2011, 22:53:25
Alıntı yapılan: ertunctezcan - 30 Aralık 2011, 22:47:31

Burası neobux değil. Ref linki verebilirsiniz. Zaten imza kısmında da neobux linkiniz var. Yasak olsa oraya yasak olurdu.
Aslında yasak olarak düşünmedim ama siteyi tanıtan arkadaşın hakkına biraz gasp gibi oldu böle sanırım.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ertunctezcan - 30 Aralık 2011, 22:54:55
Aslında yasak olarak düşünmedim ama siteyi tanıtan arkadaşın hakkına biraz gasp gibi oldu böle sanırım.

Evet, site tanıtımı yapan arkadaşımızın haklarını korumaya çalışıyoruz tabii ki.
Tanıtım konusunda, tanıtımı yapan arkadaş aksi bir durum belirtmedikçe, başka ref linki verilmesine izin vermiyoruz.
İmza alanlarınızda sınırlı adette ref linki/banner verebileceğiniz için bu alanı kullanmanız sebest.
Ve ödeme kanıtlarında aldığınız ödeme ile birlikte ref linki yayınlamak serbest.

Edit:
Bir de stats vererek ayrıca bir site çalışması veriyorsanız, bu alanda ref linkinizi paylaşabilirsiniz.
Kısaca emek karşılığı...

ertunctezcan

Alıntı yapılan: elisamccline - 30 Aralık 2011, 23:00:14
Alıntı yapılan: ertunctezcan - 30 Aralık 2011, 22:54:55

Evet, site tanıtımı yapan arkadaşımızın haklarını korumaya çalışıyoruz tabii ki.
Tanıtım konusunda, tanıtımı yapan arkadaş aksi bir durum belirtmedikçe, başka ref linki verilmesine izin vermiyoruz.
İmza alanlarınızda sınırlı adette ref linki/banner verebileceğiniz için bu alanı kullanmanız sebest.
Ve ödeme kanıtlarında aldığınız ödeme ile birlikte ref linki yayınlamak serbest.
Düzelttim linki siteyi tanıtan arkadaşımızın refini vermek daha adaletli bencede.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ertunctezcan - 30 Aralık 2011, 23:03:17
Düzelttim linki siteyi tanıtan arkadaşımızın refini vermek daha adaletli bencede.

Teşekkürler...
Sonuçta sizin uğraşarak tanıtımını yaptığınız bir sitenin altına başka biri ref linki verse, sizin de hoşunuza gitmezdi ;)
Herkesin emeğini korumanın en iyi yolu ;)

ertunctezcan

Alıntı yapılan: elisamccline - 30 Aralık 2011, 23:09:22
Alıntı yapılan: ertunctezcan - 30 Aralık 2011, 23:03:17

Teşekkürler...
Sonuçta sizin uğraşarak tanıtımını yaptığınız bir sitenin altına başka biri ref linki verse, sizin de hoşunuza gitmezdi ;)
Herkesin emeğini korumanın en iyi yolu ;)
::)

ahnamus

yılbaşı üstü milli piyango yu bulmuşsun howarhedo, hayırlı olsun  :D