Clixsense refi olabilirim

Başlatan umtbra, 10 Ocak 2015, 17:35:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

umtbra

adpageviews refim olana, karşılığında clixsense refi olabilirim. 

adpageviews = clixsense

Bol kazançlar.

halibo

fansleva- clixsense olur hatta iş ve evden çift refin olurum  :D

halibo

ptc mi bu fanslave hyıp gibi birşeyse beceremem  :(

umtbra

Ptc de var içinde. Facebook beğen, twitter takip et, youtube video izle ve ptc bölümü var. Günde bir kaç kere girip bakarsınız kısa sürer zaten. Diğer siteler gibi linkler belli saatte gelmiyor. İsterseniz youtube dan bir videosuna bakın aklınıza yatarsa anlaşırız.

Sanırım arkadaş vazgeçti. Yeni tekliflere açığım :)

halibo

hakanatik01

@halibo,beceremeyecek bişi yok yalnız PTC yok fanslave'de :) Sadece sayfa beğeniyorsun kredi kazanıyorsun (facebookta hiçmi sayfa beğenmedin yahu :P ) bu kredileri 15euro yapıp çekiyoruz zor bişi değil ama başında durmak gerekebilir sürekli umtbra'nın  yaptığı aslında riskmi bilemem fanslavede sürekli tıklama bekliyor mu asıl sorun bu o clixsenseye tıklarda sen niyetıklamıyorsun der mi?  bu sorunu çözmesi lazım refleri ile haklı olarak tıklamanızı isteyecektir bunu kabul etmiyorsa  vaktinizin olması gerek fanslave için belli bir düzen yok çünkü fanslave de bu saattede gelir beğeni sabahta gelebilir rastgele sürelerde geliyor ;önerdiği sitede güzel olunca değermi bence değer ama ben ikisine de üyeyim :P :) hazır bu konuya girmişken 3 ay sonra girdim hesabıma iyi birkmtirmişim yahu 6,75 varmış bende devam edeyim :D

umtbra

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 10 Ocak 2015, 22:08:42
@halibo,beceremeyecek bişi yok yalnız PTC yok fanslave'de :) Sadece sayfa beğeniyorsun kredi kazanıyorsun (facebookta hiçmi sayfa beğenmedin yahu :P ) bu kredileri 15euro yapıp çekiyoruz zor bişi değil ama başında durmak gerekebilir sürekli umtbra'nın  yaptığı aslında riskmi bilemem fanslavede sürekli tıklama bekliyor mu asıl sorun bu o clixsenseye tıklarda sen niyetıklamıyorsun der mi?  bu sorunu çözmesi lazım refleri ile haklı olarak tıklamanızı isteyecektir bunu kabul etmiyorsa  vaktinizin olması gerek fanslave için belli bir düzen yok çünkü fanslave de bu saattede gelir beğeni sabahta gelebilir rastgele sürelerde geliyor ;önerdiği sitede güzel olunca değermi bence değer ama ben ikisine de üyeyim :P :) hazır bu konuya girmişken 3 ay sonra girdim hesabıma iyi birkmtirmişim yahu 6,75 varmış bende devam edeyim :D

PTC derken traffic demek istemiştim aslında :) Yani site izleyerek (15 saniye) kredi kazanabiliyorsunuz. Bir nevi ptc sayılabilir aslında :)

Tıklama konusuna gelirsek çok birşey beklemiyorum aslında günde 3-5 kere ziyaret etsin siteyi link varsa tıklasın yeter. Mutlaka denk gelecektir. Aslında çok basit ve yatırım gerektirmiyor. Ben bir haftada 5 euro ya yaklaştım. Hangi ptc sitesi yatırımsız verirki 1 haftada 5 euro. Neyse bu fanslave dan ekmek yok bana herkes kaçıyor en iyisi fanslave ref değişimini iptal edeyim:) Sadece adpageviews e karşılık clixsense ile konu güncel.

ElisaMcCline

Konu sahibinin talebi üzerine
konu kilit.

Konuyu incelemedim, haber bekleyen varsa, Konu sahibiyle PM le iletişime geçebilir.