Buxcast (SCAM)

Başlatan sametseven, 11 Ocak 2015, 22:24:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sametseven

(scm)

- Site Adı: Buxcast
- Tık Değerleri: 6x0.0004, 2x0.0008, 4x0.0050
- Reklam İzleme Şartı: Yok,  hepsine birden tıklayabilirsiniz
- Günlük Ortalama Kazanç: 0.024
- Server Saati: TSİ 07:00
- Minimum ödeme ve işlemciler: 4$ / PayPal – Payza
- Adgrid: 0.1$, günlük 20 tık hakkı
       Premium Özellikleri ve Ücreti:
[spoiler]
[/spoiler]
- Forum var, buxbonus için günlük 5 kez forumda yazı yazmak gerek >:(
^_^ Yatırım yapmadan para çekilebilinir demiş admin
- Son olarak, yeni üyelere Pioneer üyelik veriyor. 1 senelik domainle bana 3 senelik Pioneer verdi, o ne özgüven o :PP
Teşekkür ederim okuduğunuz için :P Yeni tanıtımlarımı bekleyin

(scm)

ero

bak uyeoluyorum sende uye olursan iyi olur

sametseven

Karşılıklı üye olma durumum yok hocam. Bu mesajını yazmadın sayıyorum. Dilersen üye olmazsın burada gönüllülük esastır, birkaç gün tıklar veya bana değer veriyorsa devamlı tıklar. Hem burada link vermeni hoş görmezler sanırım

ero

ha oylemi ozur dilerim bilmiyodum haklisin gonulluluk esas olmali ben elimden geldigince tiklarim kardes

abcb

Ero, yukardaki linkini silermisin
Senin tanıttığın konuda, ödeme kanıtlarında ve imzanda linkini verebiliyorsun  :)

6il9in

Alıntı yapılan: abcb - 11 Ocak 2015, 22:59:57
Ero, yukardaki linkini silermisin
Senin tanıttığın konuda, ödeme kanıtlarında ve imzanda linkini verebiliyorsun  :)

:y

@ero rast gele link paylaşımı yapılamıyor. Herkes kafasına göre istediği konuda link verirse scam olmuş bir ptc site formundaki kötü görüntüden bir farkımız kalmaz.

Sevgili ElisaMcCline Site tanıtımı konusunda yeni düzenleme düşüyormusunuz. Herkes link paylaşır veya siteyi gören tanıtır oldu. Aylık limit veya farklı bir durum olabilir.  ;)

Coulers79

Birgün hepinizi refim yapacam. :PP Sonra vuyucam zopayı ninja yok ulen kıyamam ki. O:-) Hadi yırttınız, güzel bir site çıkana kadar. :))

sametseven

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 11 Ocak 2015, 23:04:13
Sevgili ElisaMcCline Site tanıtımı konusunda yeni düzenleme düşüyormusunuz. Herkes link paylaşır veya siteyi gören tanıtır oldu. Aylık limit veya farklı bir durum olabilir.  ;)

Çalışma var.
Kimsenin mağdur olmaması, en az kısıtlama, en fazla fayda getirecek bir kural olması için düzenlemeye devam ediyoruz.

sametseven

Admini destekleyici yazı yazmak da suç oldu. Beni yanlış anlayıp hesabımı kilitlemiş (d) Bu siteden uzak durun admin eften püften sebeplerle uzaklaştırıyor :n