Gelirkapısı Faizsiz Kredi

Başlatan volkanaydinli, 11 Ocak 2015, 23:25:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

oguzkpcglu

@volkanaydinli  10dolar kredi alınmıştır kendisine çok teşekkür ediyorum ilgileri için..

gsliali30

alınan 10$ kredinin geri ödemesi yapılmıştır çok teşşekürler volkan hocam :)

volkanaydinli

Ben teşekkür ederim, bol kazançlar diliyorum...

TheLeaks

Arkadaşlar toplu destek alabirmiyim acaba özellikle adminlerimden herkes 1 $ atsa 30$ lazım

Site Trafficsia Vpsler yardımıyla Kazanılıyor Pre üyelik 29 $ eğer denicek varsa Vps veririm benim denemem için çok lazım Top. 30 $ Lütfen yardımlarınıza ihtiyaç var eğer site ödeme yaparsa günlük hiçbi tık bile yapmadan 4.8$
Mesajlarınızı bekliyorum.

zeytin123

10 $ alınmıştır teşekkür ediyorum..

nicotine

Konu çok iyi ve güzel olmuş daha yeni araştırırken fark ettim. Fakat dikkatimi bir durum çekti belkide bilgisizlikten olabilir.

Şimdi Siz bana 10 dolar ı paypal üzerinden yolladınız. Peki benim PP ye eklemiş olduğum KART hesabımda herhangi bir limit yok ise ben bunu özellikle yurtdışı sitelerde kullanamıyorum diye biliyorum. Bu durumda gönderilmiş 10 doların kullanımı  noktasında nasıl bir yol izlenebilir illa ki PAYZA yada PM ile değişim gibi bir yöntem mi kullanılmalı yoksa farklı durumlarda söz konusu mudur?

Teşekkürler

volkanaydinli

Konu amma da gerilerde kalmış, öncelikle özür dileyerek geç de olsa soruya cevap vereyim. Payza'yı kesintilerden dolayı, PM'yi de sürekli uygun bakiyem bulunmadığı için konuya eklemedim.

Gelelim asıl meseleye, bana  ulaşan ve durumunu açıklayan  arkadaşımı istisna tutarak yazıyorum, eğer alınan krediyi geri ödemezseniz yeni arkadaşlara kredi kullandırmam söz konusu olmuyor maalesef. Bu nedenle yeni başvuruları değerlendirmem an itibari ile söz konusu değildir. Mesajla ulaşan veya konuyla ilgilenen tüm arkadaşlara duyrulur...

volkanaydinli

Verilen kredilerde geri ödeme alınamadığından konu kilit lütfen...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: volkanaydinli - 05 Temmuz 2015, 13:38:57
Verilen kredilerde geri ödeme alınamadığından konu kilit lütfen...

Yok artık yahu :X
Liste olarak paylaşır mısın lütfen. Kalsın burada .
İlk mesaja baktım ama renli olan olmayan var,, hangisi nedir anlamadım.

6il9in

aykutgunes  - 10 $ - 14/01/2015

Sameen        - 10 $ - 30/01/2015

tennozer      - 10 $ - 11/02/2015

zeytin123     - 10 $ - 28/02/2015

Liste bu hocam :)

zeytin123 vukatlı üye zaten

aykutgunes apv yatırım yapmıştı. Çoktan yatırımı çıkmıştır iade etmesi gerekiyor :)