Tecnoclix (SCAM)

Başlatan voldemort, 13 Ocak 2015, 17:38:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

voldemort

(scm)

*Site adı: Tecnoclix
*Tık değerleri: 0.003, 0.001
*Ödeme yöntemleri: Paypal
*Ödeme limiti: 4$
*Reklam izleme zorunluluğu: Yok
*Not: Sitede Grid oyunu var 0.100 veriyor.Nexiaclix admini'nin yeni sitesi.

Premium Özellikleri ve Ücreti:

Referans linki:

voldemort

..........

Ufuko

+1
Böyle aylık Upgradeler siteleri olumsuz etkiliyor ama burada büyük ihtimalle Standard olarak RR'den zarar edileceği için alınması gerekecek  :P

voldemort

Alıntı yapılan: ufuko - 13 Ocak 2015, 19:03:03
+1
Böyle aylık Upgradeler siteleri olumsuz etkiliyor ama burada büyük ihtimalle Standard olarak RR'den zarar edileceği için alınması gerekecek  :P

Teşekkürler Ufuk.
Söylediklerine aynen katılıyorum.

sametseven

Tebrikler voldemort hocam. Hayırlı olsun ufuko. Bir şeyi de merak ediyordum @sevendown hocam cevap verirse sevinirim, sitesi de hayırlı bereketli olsun. Acaba ilk 1000 veya belirleyeceğiniz sayıca üye olanlara ilk sitenizdeki gibi signup bonusu olacak mı sınırlı zaman içinde, gold diamond gibi? Bu site hakkında da çok güzel şeyler düşünüyorum, cevaplarsa memnun oluruz ;) bol kazançlar

sevendown

Alıntı yapılan: sametseven - 14 Ocak 2015, 13:19:36
Tebrikler voldemort hocam. Hayırlı olsun ufuko. Bir şeyi de merak ediyordum @sevendown hocam cevap verirse sevinirim, sitesi de hayırlı bereketli olsun. Acaba ilk 1000 veya belirleyeceğiniz sayıca üye olanlara ilk sitenizdeki gibi signup bonusu olacak mı sınırlı zaman içinde, gold diamond gibi? Bu site hakkında da çok güzel şeyler düşünüyorum, cevaplarsa memnun oluruz ;) bol kazançlar
Evet site 1. ayını doldurduğunda llk 1000 kullanıcıya Golden yada Diamond vereceğim. 2. ayını doldurdugunda 2. 1000 kişiye aynı şekilde böyle birşey var kafamda ama geliştirilebilir. :) Bir öneriniz var ise yapalım birlikte bişeyler :)

sametseven

Çok güzel düşünceler hocam. Diğer arkadaşlarımızın düşüncelerini yorumlarını merak ettim ben de :)

paragelsinde

voldemort

voldemort

Alıntı yapılan: sevendown - 14 Ocak 2015, 14:01:56
Evet site 1. ayını doldurduğunda llk 1000 kullanıcıya Golden yada Diamond vereceğim. 2. ayını doldurdugunda 2. 1000 kişiye aynı şekilde böyle birşey var kafamda ama geliştirilebilir. :) Bir öneriniz var ise yapalım birlikte bişeyler :)

Merhaba Nihat Bey.İlk 1000 kullanıcı derken,kayıt olmuş üyeler sanırım.
Peki vereceğiniz üyelik haftalık mı,yoksa aylık mı olacak?
Tekrardan yeni siteniz hayırlı olsun,iyi çalışmalar  (a)