Tecnoclix (SCAM)

Başlatan voldemort, 13 Ocak 2015, 17:38:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tayfunxl

Hayır  (hp) (hp) 200 tane alabiliyoruz bi gındık artsa yeter  (hp) (hp) kampanyadan faydalanmak için kaçırmayım diye dedim bekleme süresinden dolayı  (hp) (hp)

rota26

Alıntı yapılan: tayfunxl - 08 Şubat 2015, 21:24:53
Clixtoclix ve nexiaclix üyelerinde hızlı bir artış var , tecnoclix biraz geri kalmış durumda, Nihat bey tecnoclix  kampanya  yaparsa ekip olarak destek bizden ( ekip derken 12 kişiyiz  (hp) çete olduk artık  (hp) (hp) )

bence tecnoda üye sayısının artışındaki yavaşlıkta reklam tık degerlerinin düşük olması büyük bir etken.

sevendown

Alıntı yapılan: tayfunxl - 08 Şubat 2015, 21:46:34
Hayır  (hp) (hp) 200 tane alabiliyoruz bi gındık artsa yeter  (hp) (hp) kampanyadan faydalanmak için kaçırmayım diye dedim bekleme süresinden dolayı  (hp) (hp)
Bi daha kontrol et istersen :)

tayfunxl

Ok  (ok) yarın sürem doluyor kiralama yarın yapcam , şu an göremeyince panik oldum , teşekkürler , bol kazançlar boy boy reklamlarınızı veriyorum , hatta ankara da bir şube açmak isterseniz haberleşelim  (hp) (hp) (hp)

tayfunxl

Bu arada yanlış anlaşılmasın ben değil halaoğlum böyle bişey için çalışmalar içinde  (hp) (hp) (hp) , bende söyleyince ilgisini çekti  (hp) (hp) (hp)

tayfunxl

You can rent referrals again on 8th February, 2015 (10:28 PM)

600 tene alcam add funds a paypaldan aktardım helecanla bekliyorum , biraz geç yatcaz artık  (hp) (hp) (hp)

sevendown

Alıntı yapılan: tayfunxl - 08 Şubat 2015, 22:41:18
You can rent referrals again on 8th February, 2015 (10:28 PM)

600 tene alcam add funds a paypaldan aktardım helecanla bekliyorum , biraz geç yatcaz artık  (hp) (hp) (hp)
eyvah:)

heroici

Arkadaşlar değerli yorumlarınızı okudum , ben de yatırım yapmaya karar verdim  .TOPLAM YATIRILAN
46$(200RR), 30$ TİTANİUM.  Herkese bol kazançlar :)

Fronar

Clixtoclix kadar tutmadı sanırım bu proje.

tayfunxl

Alıntı yapılan: sevendown - 08 Şubat 2015, 23:09:13
eyvah:)

bonusları bekliyorum  *) *) *)

(hp) (hp) (hp)

500 tene aldım artık 100 eksik olsun  (hp) (hp) (hp)