Tecnoclix (SCAM)

Başlatan voldemort, 13 Ocak 2015, 17:38:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

utatar

Alıntı yapılan: sevendown - 14 Şubat 2015, 00:26:55
Var aslında aklımda. Hiç paypal ile uğraştırmadan. Paypala para kaptırmadan desek daha doğru. Yeni sitede başlatabiliriz. Teşekkürler öneri için.

Buarada galiba GRID lerde biraz degerlerle oynadiniz?? buarada tesekkurler bilgilendirme icin kolay gelsin

Ufuko

Alıntı yapılan: sevendown - 14 Şubat 2015, 00:22:56
Mantıklı :) fakat tecnoda şuan bir reklamı günde min izlenme sayısı 2500. en az 1500 yorum gelir diye düşünüyorum :) Üyelik vermede değilim dediğim gibi sadece nasıl yapabileceğim konusuusnda bir fikrim yok. Tayfun hocam promosyonunuzu ekledim.
O zaman Max 500 member ibaresi koyarsınız  :D

hakanatik01

sevgililer günne özel,1 aylık fiyatına 45 gün yapın :P Daha az uğraşılır parayı duyan kaçar belki :PP :D

sevendown

Arkadaşlar selam. Bugune özel aklıma gelen, güzel olduğunu düşündüğüm bir promosyon paylaştım TecnoClix te promotions kısmında. ilk 250 dedım fakat buradaki arkadaşlara söz verdiğim için siz bu 250' nin dışındasınız 15' er günlük diamond üyelik vereceğim Pazar günü başlatacağım üyeliklerinizi. Zaten diamond olan var ise de üyelik bedelinin yarısını PB aktarım yapacağım. Bu güzel fikir için ufukoya teşekkür ederim. Fikir ufuko'nundur, sadece Peace at home, peace in the world kısmını ben ürettim.

Ufuko

Bizde konuya mesaj yazalımda fazladan birkaç kişi eksilsin  :D

Ufuko

Sanırım promosyon pek ses getirmedi, cevap yazan pek yok. Neyse artık sizede pek iş çıkmamış oldu  :D
Ama merak ettiğim bir durum var, konudaki yabancıların üyeliklerini vermişsiniz ama Türkler hala Standart. Bir sebebi var mı  :D

sevendown

Alıntı yapılan: ufuko - 14 Şubat 2015, 18:11:29
Sanırım promosyon pek ses getirmedi, cevap yazan pek yok. Neyse artık sizede pek iş çıkmamış oldu  :D
Ama merak ettiğim bir durum var, konudaki yabancıların üyeliklerini vermişsiniz ama Türkler hala Standart. Bir sebebi var mı  :D

Forumu reklam ısmına eklemediğim için bu şekilde. Katılımı nbılmediğim için türkleri beklettim. Pazar yaparım dıyodum ama bugun akşam vereceğim hepsini.

fzthkurmaz

çok uzun süre sonra bi siteye üye oldum bakalım inşallah pişman olmayız uzun soluklu olur biraz araştıram yatırımda yapabilirim. Admine kolay gelsin...

sevendown

Arkadaşlar selam; Nihayet ödemeleri ticketları vs bitirdim geldim. Dünkü konuya cevap yazan tüm yabancılara 1 hafta diamond uyelık vermiştim. Türk arkadaşları bugune saklamıştım. Onlarıda şimdi bitirdim sanıyorum. Arada unuttuğum gözden kaçan var ise lütfen söylesin.
Standart üyeliklere 1 hafta Diamond uyelık ekledım, Golden olanlara müdahe etme şansım yook üzgünüm, üyeliğini yükseltirsem 7 gün sonra standarta düşer, o yüzden PB kısmına 4 dolar ekledim. Zaten diamond olan arkkadaşların PB kısmına da 3,75$ ekledim. Çünkü var olan üyeliğin süresini uzatma gibi bir seçenek yok admin panelinde :(
Eksik kalan yanlış olan bişi var ise lütfen burdan bildirin, tamamlamaya çalışırım.

fzthkurmaz

100 dolar yatırım yaptım promosyonumu bekliyorum