100 Bin Mail Adresi Satın Alınacaktır

Başlatan tamtam52, 16 Ocak 2015, 21:32:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tamtam52

Arkadaşlar 100  bin mail adresi 1000 TL  karşılığında teslim alınacaktır.Mail adreslerinin hotmail,gmail ve yandex mail olarak alınması zorunludur.Bu adreslerin hiç bir sitede kullanılmaması şarttır.Kullanıldığı saptanan mail adresleri iptal edilerek bedeli ödenmeyecektir.
100 mail adresi 1 TL
250 mail adresi 2.5 TL
1000 mail adresi 10 TL
2500 mail adresi 25 TL
5000 mail adresi 50 TL
10000 mail adresi 100 TL

şeklinde  mail adresleri teslimi yapılabilir.Alınacak mail adreslerinin tüm şifreleri aynı olacaktır.İstenen tarife seçildikten sonra kısmı   teslim de yapılabilir.

Ödeme:
Mail adreslerinin teslimi tarihinden itibaren mail adreslerinin doğruluğu test edildikten sonra 5 iş günü içinde   ücretler  TL olarak herhangi bir bankaya eft yolu ile  gönderilecektir.

İLETİŞİM ADRESİ: [spoiler][email protected][/spoiler]

Sorularınız için bu adrese mail gönderebilirsiniz,gün içinde size dönüş sağlanacaktır.

DüþünenYazar

Hocam konunuzu işgal etmek gibi olmasın lakin bu sayıda email ne işe yarıyor acaba ?

tamtam52

Alıntı yapılan: DüşünenYazar - 18 Ocak 2015, 20:11:38
Hocam konunuzu işgal etmek gibi olmasın lakin bu sayıda email ne işe yarıyor acaba ?

Arkadaşım bu mailleri yine ptc işinde kullanacağım,hem mail al hem tıklamalar yap uzun zaman alıyor,saygılar.

6il9in

Tamtam 100 bin maili nasıl nerede kullanacaksın merak ettim. Fake hesaplar mı acacaksın 100 bin tane. Ne düşünüp ne yaptığını merak ediyorum. Aklımda ifade etmek isteyipte yanlış ifade ederim diye ifade etmediğim deli sorular var. Neyse hayırlısı..  :)

tamtam52

Alıntı yapılan: bilqin - 19 Ocak 2015, 14:04:13
Tamtam 100 bin maili nasıl nerede kullanacaksın merak ettim. Fake hesaplar mı acacaksın 100 bin tane. Ne düşünüp ne yaptığını merak ediyorum. Aklımda ifade etmek isteyipte yanlış ifade ederim diye ifade etmediğim deli sorular var. Neyse hayırlısı..  :)

Bilgin kardeş,bu hesapların hepsini farklı ptc sitelerinde kullanacağım,tek tek mail almak çok uzun zaman alıyor,o yüzden 1000 lirayı da gözden çıkardım,bu 100 bin mail ile sınırlı değil,devamı da gelecek zaten.Planlanan hedeflere ulaşırsam eğer 500 bin adet  mail adresi satın alabilirim.

DüþünenYazar

Alıntı yapılan: tamtam52 - 19 Ocak 2015, 16:24:07
Bilgin kardeş,bu hesapların hepsini farklı ptc sitelerinde kullanacağım,tek tek mail almak çok uzun zaman alıyor,o yüzden 1000 lirayı da gözden çıkardım,bu 100 bin mail ile sınırlı değil,devamı da gelecek zaten.Planlanan hedeflere ulaşırsam eğer 500 bin adet  mail adresi satın alabilirim.

1000 lirayı gözden çıkardıysanız karşılığında büyük rakamlar alacaksınız herhalde.Elbette iş stratejiniz lakin bana biraz riskli geldi

Ufuko

10munitemail işini görmüyor mu desem konuya çok mu Fransız kalırım acaba  :))

tamtam52

Alıntı yapılan: ufuko - 19 Ocak 2015, 20:12:53
10munitemail işini görmüyor mu desem konuya çok mu Fransız kalırım acaba  :))

Onu denedim lakin engele takılıyor..:)

tamtam52

Alıntı yapılan: DüşünenYazar - 19 Ocak 2015, 20:04:02
1000 lirayı gözden çıkardıysanız karşılığında büyük rakamlar alacaksınız herhalde.Elbette iş stratejiniz lakin bana biraz riskli geldi

Risk yok,para da garanti. Denemeleri 20 gündür yapıldı,sorunsuz planlama işliyor.Yoksa büyük oynamam.:)

mcloft

http://medialoverz.com dan üyelik alın, private proxy listesi alın 5-10 dolara istediğiniz kadar gmail, hotmail, yahoo, outlook mail açın hatta twitter, facebook bile açıyor telefon onaylarını da yapıyor :)