EarningSpot Yatırım Grubu

Başlatan Ufuko, 16 Ocak 2015, 21:35:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

voldemort

Alıntı yapılan: halibo - 19 Ocak 2015, 09:12:31
benim için farketmez, voldemort yeni güzel siteler buluyor, onunla paslaşarak bir site bulursunuz.

İyi ki yatırımdan vazgeçtik ufuk pixelbux için.
Ben bekleme taraftarıyım.Acele etmemize   hiç gerek yok.
Buxbery için Bilgi'nin dedikleri çok doğru.100$ ile yatırım yaparsak hiç bir anlamı olmaz.
Grup üyeleri ne karar verirse bende aynen katılırım.

Ufuko

Şu yeni çıkan InAdClix'i mi denesek? 6 aylık Golden eklemişler $59 100 RR'de $20 ama daha açılışı yapmadılar Add Funds kapalı sanırsam.

Balansci

Kartallar yanlız uçar akbabalar sürüler halinde
Atlar sürüler halinde koşar ama yanlız ölürler
Ya geriyi düşünmeyeceksin yada düşünecek bişe bırakmayacaksın

sametseven

Alıntı yapılan: Balansci - 21 Ocak 2015, 16:36:34
http://liquidbux.com hocam bunu bir inceleseniz
O site olmaz sayın hocam. Oradaki payment prooflara baktım, site en az 4 aydır aktif ama gördüğüm en büyük rakamlar 65$, 40$ gibi. Bence ömrü uzun değil clixfromhome.net gibi, 14000 kişiye o kadar az para da ödenmez, hem proofları toplasan 2000$ bile etmez :m

Ufuko

Bu InAdClix 2 günde 2800 kullanıcı filan oldu. 6 aylık Upgrade'de eklenmiş, şuan açılışı yapmadılar, üzerinde düşünülebilir  :m

6il9in

Açılış ne zaman..

Hyipçilerde ptc işine sardı he  :D

Ufuko

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ufuko - 21 Ocak 2015, 19:30:09
Bu InAdClix 2 günde 2800 kullanıcı filan oldu. 6 aylık Upgrade'de eklenmiş, şuan açılışı yapmadılar, üzerinde düşünülebilir  :m

:y

Ufuko

Evet beyler, başka görüş bildirecek yok mu?
InAdClix henüz açılışı yapmadı Add Funds filan kapalı, 6 aylık üyelik seçeneği var, revenue shares filanda var ama onlara girmeyiz herhalde.
Ne diyorsunuz?

voldemort

Alıntı yapılan: ufuko - 23 Ocak 2015, 13:29:10
Evet beyler, başka görüş bildirecek yok mu?
InAdClix henüz açılışı yapmadı Add Funds filan kapalı, 6 aylık üyelik seçeneği var, revenue shares filanda var ama onlara girmeyiz herhalde.
Ne diyorsunuz?

:y