EarningSpot Yatırım Grubu

Başlatan Ufuko, 16 Ocak 2015, 21:35:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ufuko

Alıntı yapılan: aydyar13 - 07 Şubat 2015, 19:33:04
Parcali cekemiyor musum
Çekiyorsunda 6 günde bir $20 çekiyorsun, 6 günde $60 birikiyor zaten geriye kalan $40 hiçbir işe yaramıyor. Refte alınmıyor üyelikte alınmıyor.

aydyar13

Alıntı yapılan: ufuko - 07 Şubat 2015, 19:43:50
Çekiyorsunda 6 günde bir $20 çekiyorsun, 6 günde $60 birikiyor zaten geriye kalan $40 hiçbir işe yaramıyor. Refte alınmıyor üyelikte alınmıyor.

Acaba send money çalışıyor mu? Çalışsa da direk purchase balance a mı atar ki :S

sopcastsports

Alıntı yapılan: ufuko - 07 Şubat 2015, 19:21:57
Ben bu adama ayar olmaya başladım  (d)
Yine rahat duramamış; Ref fiyatları 0.14'ten 0.23'e yükselmiş, Üyelik fiyatları yükselmiş ve en önemlisi AB'dan PB'a aktarımı kapatmış  *)
Yani yine aynı yere döndük... AB'da biriken para bize biz paraya bakıyoruz, ne ref alabiliyoruz ne üyelik alabiliyoruz nede çekebiliyoruz. Öyle boş boş birikiyor.

Admine ben de ticket şimdi AB'dan PB'a aktarım için.

Ayrıca bende RR fiyatı 0,3$ gözüküyor, standartım şuan.

Ufuko

Veriler...

650 RR ile devam ediyoruz. Hesap bakiyesinde $50 biriktiği halde çekemiyoruz ve kullanamıyoruz  (hydr)

Madem böyle olacaktı baştan 500 RR kiralamaya gerek yoktu, 200 RR kiralardık yine haftadan haftaya bize çekeceğimiz parayı getirirdi.
Resmen kandırılıyoruz...  (zopa)

aydyar13

[spoiler]Ufuko fake hesaplar aç 20 şer dolar yolla, 1 aya MB ye çevrilir  :PP[/spoiler]

sopcastsports

Dün attığım Ticket'ı cevaplamış admincik,

"Sitenin sürdürülebilir olması için bu gerekliydi, kusura bakmayın"

demiş zat-ı muhterem..

Ufuko

Ama küfredicem ben artık  >:(
Bu ne saçmalık; 1 günde 2 kere upgrade tablosunu değiştiriyor, 7 güne çıkmış çekim süresi.
Yarın çekim yapacaktım 1 gün daha uzadı.

aydyar13

Alıntı yapılan: ufuko - 08 Şubat 2015, 22:43:57
Ama küfredicem ben artık  >:(
Bu ne saçmalık; 1 günde 2 kere upgrade tablosunu değiştiriyor, 7 güne çıkmış çekim süresi.
Yarın çekim yapacaktım 1 gün daha uzadı.

Benimde ayno şekilde :(

Ufuko

gsliali30

ABden PBye aktarım açılmış ufuko hemen kapanmadan yapıcaksan bişeyler yap :)