EarningSpot Yatırım Grubu

Başlatan Ufuko, 16 Ocak 2015, 21:35:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sametseven

Bu nasıl admin böyle? Fırıldaklığın bu kadarına pes (sns) geçmiş olsun umarım sıkıntı çözülür

enderege

Sen elinden geleni yaptın ve yapıyorsunda. Gerisi teferruat ufuko.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

voldemort

Alıntı yapılan: ufuko - 21 Şubat 2015, 22:44:08

Sonuç olarak bu sitedende alacağımız buraya kadar olacakmış gibime geliyor en azından yatırımı çıkardık. Yinede sonuna kadar şansımızı deneriz.

Ufuk öncelikle ellerine sağlık  :)
Siteden yatırımı çıkardık,ona eyw.İlerisi için bir plan yapmak lazım.
Bu siteden ümidi kestikten sonra,aklımda 2 site var.Tabi grup üyeleri de hepsi kabul ederse.
Bu sitede ki kazancımız ile,yeni bir yatırım yapabiliriz.İmzamda ki ilk 2 site, countdownads ve Goadz sitelerini,sizlerin görüşlerine sunuyorum.
Hemen yapalım demiyorum zaten yatırı mı bu sadece benim fikrim  ;)

Ufuko

Siteden ödeme almadığımız sürece stat paylaşımı yapmıycam. Tek söyleyeceğim hesapta biriken para ile 4000 RR'ye ulaştık.

Ama başka birşey denemek istiyorum; Send Money ile tanıdıklarımıza grup adına ödeme aldırtabiliriz, bu şekilde biraz kazanç sağlanabilir yoksa şuan acak yatırdığımızı almış durumdayız.

Ufuko

Arkadaşlar ödeme alındı gözüküyor ancak gelen bir ödeme yok...
(scm)

Ufuko

Forum filanda kapatılmış olduğu için kesinlikle site scam arkadaşlar.
Grubu sonlandırabiliriz.

Mevcut durum ile $90 toplandı, $70 yatırıldı ve $73 çekim yapıldı.
Kasadaki $93'dan kişi başı $10,33 pay düşmektedir.

PayPal adreslerinizi ister ÖM ile ister buradan Spoiler içerisinde yazabilirsiniz.

Ufuko

Site bazı kişilere gönderdiği ödemeler için dispute açmış bizde böyle bir durumla karşılaşabiliriz.
Bu sebeple payları göndermeden önce bir süre beklemem gerekiyor.

enderege

Geçmiş olsun. Acelesi yok ufuko. Sende beklesin paralar. Emeğin için teşekürler.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

6il9in

sabrın ve uğraşın için teşekkürler Uköse modum :)

Ufuko

Bazı arkadaşlar ÖM ile PayPal adreslerini attılar sizde bana ÖM ile PayPal adreslerinizi gönderin herkes göndersin de 1-2 gün beklerim ses seda çıkmazsa payları gönderirim.