TecnoClix Yatırım Grubu

Başlatan Ufuko, 17 Ocak 2015, 13:46:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ufuko

İstatistik tablosundaki hesaplama hatası giderildi, RR tık geliri 0.0045 olarak(RR sayfasında 0.005 gözüküyor ama değil) hesaplandı.

Ufuko

Üçüncü 200'lük RR paketi, Main Balance'den $22 ve kasadan $20 ilave edilerek $42'a kiralandı.
Hesaptaki toplam RR miktarı 600 oldu.

6il9in

Hayırlı olsun  :) Eline sağlık

sevendown

Selamlar; Siteye bugün talebe cevap veremediğimiz için Bot System ekledim. Hatta bu yüzden 1 saat civarı kapalı kaldı site. Yeni bot sisteminden ilk referans kiralayan sizsiniz. O yüzden Bi bakalım AVG değerleri ayarladığımız gibi olmuş mu ilk sizde göreceğiz :)
Değerlerin bu şekilde uyuşması gerekiyor. Siz diamond gruptasınız.

Group   Min. Clicks   Min. Avarage   Max. Clicks   Max. Avarage   Days of Activity   In use
Titanium   4                        2.40                  6                  2.60               30   10
Diamond   3                        2.20                  6                  2.40               30   140
Golden   3                        2.10                  6                  2.20               30   10
Standart   2                        2.00                  5                  2.20               30   45

Ufuko

Alıntı yapılan: sevendown - 21 Ocak 2015, 23:15:43
Selamlar; Siteye bugün talebe cevap veremediğimiz için Bot System ekledim. Hatta bu yüzden 1 saat civarı kapalı kaldı site. Yeni bot sisteminden ilk referans kiralayan sizsiniz. O yüzden Bi bakalım AVG değerleri ayarladığımız gibi olmuş mu ilk sizde göreceğiz :)
Değerlerin bu şekilde uyuşması gerekiyor. Siz diamond gruptasınız.
Peki eski RR'lerde mi bot oldu yoksa sadece son aldığımız paket mi bot?

sevendown

Yo eskileri duruyor. Yenileri bot sadece.

Ufuko

Bence bir sorun var...

Diamond olarak tık başına 0.0045 almam gerekmiyor mu?
Şuan 0.002 civarı geliyor.

sevendown

dont panic. kontrol edıyorum.

sevendown

Değerleri düzelttim 0,0045 oldu. Bir günlük kaybınızı hesaplar hesabınıza eklerim ama şuan çok doldu kafam hesaplayamıyorum. Eğerki siz hesaplaybilirseniz söyleyi lütfen,  eklerim hesabınıza.

Ufuko

Alıntı yapılan: sevendown - 22 Ocak 2015, 00:18:04
Değerleri düzelttim 0,0045 oldu. Bir günlük kaybınızı hesaplar hesabınıza eklerim ama şuan çok doldu kafam hesaplayamıyorum. Eğerki siz hesaplaybilirseniz söyleyi lütfen,  eklerim hesabınıza.
Teşekkürler  (hp)
Net bir hesap yapmam için tek tek saymam lazım  :P Kabataslak ortalama 3 tıktan hesaplasak tık başı 0.00225 zarardan 200 RR - 600 Tık x 0.00225 = 1.35 eder ama dediğim gibi kabataslak bir hesap  :D