TecnoClix Yatırım Grubu

Başlatan Ufuko, 17 Ocak 2015, 13:46:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ufuko

İyice kafam karıştı, düzelmemiş herhalde  :D

sevendown

Değerleri artırdım. Sisteme biraz yabancıyım o yuzden deneme yanılma yontemı ıle buluyoruz kusura bakmayın :) Şuan değerler arttı tekrar burdan bı bakalım yenı değerlere.  Aradaki kaybı problem etmeyin ekleyeceğim account balace kısmına.

Ufuko

Tamam ben tıklama gelince bakarım durum ne diye  :P

Ufuko

Tıklayanlar olmuştur illaki, bot RR'lerin hepsini kontrol ettim kazanç tık başı 0.00225 civarı geliyor.
Acaba değişmeleri mi gerekiyor?

Eski RR'lerde sorun yok bu botlarda bir sıkıntı var  :D

sevendown

Yenı değerleri girdikten sonra gelen tıklamalar sanırım eskıden işlem gorecektir Çünkü refleri aldığınınzdaki değerleri ne ise ona göre işlem yapıyor sanırım.. Gün yenilendikten sonra deneyelım yıne olmaz ise yeni ref kıralar iseniz şuankı yuksek değerden olacaktır. Arada ki kaybınızı ekleyeceğim onu sıkıntı etmeyin, Yeterki tıklama değerleri rayına oturtalım.
Eğerki her halikarda bu son aldığınız 200 ref bu düşük değerlerde tıklamaya devam ederler ise, siz bana söylediğiniz an hesapyaıp eksık rakamı hesabınıza eklerim, yada hesabınıza yeni ref eklerim. Mutlaka bir çözüm üretirim yani :)

sevendown

bu arada yeni site Cumartesi yada Pazar yayında :) Açılış bonusu üyelik vereceğim ilk 5K kullanıcıya 15 günlük. Uyelık fıyatları, üyelik tipleri ve ref fiyatları gibi konular için düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Point sistemı olacak ama contest değil sadece point :) Nasıl bir site görmek istediniz sorusunu yanıtlarsanız sanırım en yakın ayarlamarı yapacağım admin panelinde..

Ufuko

600 RR ile ilk veriler. Reset saatine yakın kiralandıkları için tam sonuç elde edemedik, yarın daha net veriler oluşur.
Bu arada konuyu takip edenlerinizin bildiği üzere tık kazancındaki ufak sorun sebebiyle kazancı tam hesaplayamıyorum, olması gerektiği gibi hesapladım  :D

Ufuko

Ufuko

Bu arada sanırım tık gelirleri düzelmiş, teşekkürler.
İlaveten önümüzdeki 1-2 gün istatistikleri gecikmeli paylaşabilirim, belki paylaşamayabilirim.
İstanbul'dan Adıyaman'a geçtim tam yerleşemedim  O:-)

sametseven

Alıntı yapılan: ufuko - 23 Ocak 2015, 12:29:29

Tebrikler hocam, emeğine sağlık :y daha da güzel nice kazançlara