TecnoClix İstatistikleri

Başlatan Ufuko, 19 Ocak 2015, 02:47:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ufuko

~ Üyelik: Diamond

kazanpara

kazanpara

şu durumda bi grup daha mı kurulsa ne :) gayet iyi gidiyor :D

paragelsinde

avg oranları gerçekten garip sonuçta site bu hızla giderse virajı alamayacak gibi gözüküyor..

kazanpara

Ufuko

Reset saatine yakın kiralanan ilave 200 RR ile, 400 RR istatistiği  :P

Ufuko

kazanpara

Alıntı yapılan: ufuko - 21 Ocak 2015, 02:09:37
~ Üyelik: Diamond

abi bu ne site kapatıcak bu gidişle bizim yüzümüzden  avg ye bakk  *)   (prt)  ($$)

6il9in

Alıntı yapılan: kazanpara - 21 Ocak 2015, 02:19:57

abi bu ne site kapatıcak bu gidişle bizim yüzümüzden  avg ye bakk  *)   (prt)  ($$)

Bazı sitelerde avg e değilde kazanca bakmak laxım. Tık değeri düşük olup yüksek avg olabiliyor. Yani kar zarar avg si önemli. Tabi burada yüksek kazanç var. Site admini bu durumu görüyor. Sma bu avgler ile uzun süre ayakta kalması zor. avgler stabil hale getirmesi gerekiyor ki uzun ömürlü olsun. Ciddi yatırım aldığını söylüyor admin ama bu avg ile yagırım 1 aydan kısa sürede geri dönüyor. Neyse bekliyelim görelim. Umarım admin ve de kullanıcıları mağdur olmadan devam eder.

Ufuko

Alıntı yapılan: bilqin - 21 Ocak 2015, 08:03:07
Bazı sitelerde avg e değilde kazanca bakmak laxım. Tık değeri düşük olup yüksek avg olabiliyor. Yani kar zarar avg si önemli. Tabi burada yüksek kazanç var. Site admini bu durumu görüyor. Sma bu avgler ile uzun süre ayakta kalması zor. avgler stabil hale getirmesi gerekiyor ki uzun ömürlü olsun. Ciddi yatırım aldığını söylüyor admin ama bu avg ile yagırım 1 aydan kısa sürede geri dönüyor. Neyse bekliyelim görelim. Umarım admin ve de kullanıcıları mağdur olmadan devam eder.
I agree with you  :m

Birde hesaplamada bir hata olabilir; %150'den 0.0045 gelmesi lazım ama bakıyorum 0.005 geliyor. Gerçekte ne kadar geldiğini hespalamadım ben yazana göre hesaplıyorum ama belki sistem 5 üzerini yuvarlayarak 0.0045 değilde 0.005 gösteriyor olabilir. Eğer gerçekte 0.0045 geliyorsa kazançta ufakta olsa bir düşüş olur, yeniden hesaplamam gerekir  :P