Ana Menü

Tv tavsiyesi

Başlatan nukhet, 20 Ocak 2015, 02:01:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nukhet

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nükhet - 20 Ocak 2015, 02:01:11
Arkadaşlar plazma tv çok elektrik yakar diyorlar, kullanan varmı aranızda
şunu aldım, kullanan varmı aranızda :)
http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-60pb660v-152-ekran-full-hd-600hz-smart-tv-145288620?gclid=CjwKEAiA8_KlBRD9z_jl_fKBhQkSJABDKqiXGyZOS6OYemVzKu1P8UZ

Öncelikle hayırlı olsun Nükhet Hn :)

Evet Plazma TV ve hem de 60'' bir TV, LED ya da LCD alternatiflerine göre oldukça fazla tüketim yapar.
Bir süre çalıştıktan sonra, önünden geçerken sıcaklığı bile hissedebilirsiniz :)

nukhet

Henüz kurulumunu yapmadım hocam gerimi versem, daha doğrusu ne alacağımı bilemedim, benim göz problemim var, dev ekran istiyorum, özellik istemiyorum

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nükhet - 20 Ocak 2015, 02:11:21
Henüz kurulumunu yapmadım hocam gerimi versem, daha doğrusu ne alacağımı bilemedim, benim göz problemim var, dev ekran istiyorum, özellik istemiyorum

Aynı ebatttaki LED/LCD alternatifleri 4000 TL seviyesinde ama. Yani ne kadar uzun süreli TV kullandığınız vs gibi hesaplar giriyor devreye,
Eğer tüketim, daha doğrusu ürünün size toplam maliyeti ile ilgili hesaba girilecekse :)

nukhet

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 20 Ocak 2015, 02:14:38
Aynı ebatttaki LED/LCD alternatifleri 4000 TL seviyesinde ama. Yani ne kadar uzun süreli TV kullandığınız vs gibi hesaplar giriyor devreye,
Eğer tüketim, daha doğrusu ürünün size toplam maliyeti ile ilgili hesaba girilecekse :)
teşekkür ederim hocam, sonuçta 24 saat tv seyretmiyoruz, akşamdaaam akşama, ne kadar elektrik farkederki, dediğiniz gibi bir hesaplama yaptımda
tv yi alış fiyatları arasında çok farklar var, enerjiden tasarruf bile o farkları kapatmaz bence, genede kafam karışık plazma almakla hatamı ettim bilmiyorum
Aydınlattığınız için sağolun Elisa hocam :)

hakanatik01

İlahi nükhet abla güldürdün beni gece gece :)
Gözler bozuksa doktora gidilir yahu TV ekranımı büyütülür :P Bende sevmem Plazmayı eski teknoloji sayılır artık devir LEd devri :PP
Ama diğer yandan alınacak en iyi markayı almışsınız bence :P

enderege

Hayırlı olsun Nükhet. Göz problemi varsa bencede LED. LED in görüntü kalitesi daha iyi.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

nukhet

Teşekkür ederim arkadaşlar sizlerin tavsiyeleri üzerine bir değişim yaptım bugün,
LG 49LM550 LED tv aldım 124 ekrana düştü :g

ikose

Güle güle kullan Nükhetim , hiç arızalanmasın İnşAllah :)

bekeli

Hayırlı olsun @nükhet  ;) Güle güle kullanın.