Neobux Form engelledi burdayım artık yardım Lütfen

Başlatan ata07, 03 Ocak 2012, 18:37:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ata07

Arkadaşlar benim ewde pc ye bişiler oldu 1 hafta yok :D ben kimsenin neobuxu kllanmadığından emin olduğum bir cafeden giriyorum basıyorm şimdi kendime 3 pc belirliyp 1 hafta hep onlardan mı basiyim ? fark edermi önemli olan pc mi ıp mı nasıl yapıcağımı bi söylerseniz iyi olur lütfen şmdi dün başka bugun başka birde önceden evdeki pc ile basıyordum 3 pc ile bastım 2 si cafe biri ev şimdi 1 hafta cafeden basıcağım ne yapyim ?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ata07 - 03 Ocak 2012, 18:37:58
Arkadaşlar benim ewde pc ye bişiler oldu 1 hafta yok :D ben kimsenin neobuxu kllanmadığından emin olduğum bir cafeden giriyorum basıyorm şimdi kendime 3 pc belirliyp 1 hafta hep onlardan mı basiyim ? fark edermi önemli olan pc mi ıp mı nasıl yapıcağımı bi söylerseniz iyi olur lütfen şmdi dün başka bugun başka birde önceden evdeki pc ile basıyordum 3 pc ile bastım 2 si cafe biri ev şimdi 1 hafta cafeden basıcağım ne yapyim ?
Biraz risk tabii ki cafe den reklam izlemek ama, şansın yoksa en azından aynı PC yi kullanmaya çalış o cafede...
PC konusu: son 10 gün içinde max 3 farklı PC den reklam izleyebilirsin. Evdeki 1, cafeye de en fazla 2 PC kalıyor... Üçüncüye girme.
IP konusu: >Her gün başka birinin reklam izlemediğine emin olduğun 1 IP kullan. Aynı gün reklamlara birden fazla IP kullanarak baklam ve aynı IP yi başka biri kullanmamış olsun
Kısıtlamalar bunlar