Clixtoclix (SCAM)

Başlatan rota26, 24 Ocak 2015, 09:56:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rota26

rr ler gerçek üye sanırsam, bot rr lre geçecek mi admin bi cevap yazsa iyi olacak

Lespuxx

Alıntı yapılan: rota26 - 26 Ocak 2015, 16:01:51
rr ler gerçek üye sanırsam, bot rr lre geçecek mi admin bi cevap yazsa iyi olacak

Bence gercek degıller cunku DR alma sayfası da var ve her Direct Referral 1$ ' a satılıyor.
Bu adminin tüm sitelerinde AVG'ler böyle arkadaşlar. Yanlış hatırlamıyorsam bu forumda da takılıyor :D

Lespuxx

Arkadaşlar bu arada 0.005$ değerinde yeni bir standart reklam eklenmiş. Tıklamayan arkadaşlara hatırlatalım. View Ads bölümünü kontrol etsinler.

Lespuxx

Sonunda bende kazandım şu gridden :D

rota26

ayrıyetten sitelerdeki hatalar giderilirse iyi olacak, kısa süreli de olsa bu hatalar sık sık oluyor  :y

Lespuxx

Alıntı yapılan: rota26 - 26 Ocak 2015, 16:36:10
ayrıyetten sitelerdeki hatalar giderilirse iyi olacak, kısa süreli de olsa bu hatalar sık sık oluyor  :y

Ben hiç rastlamadım. Ne gıbı hatalar var ?

sevendown

Alıntı yapılan: rota26 - 26 Ocak 2015, 16:01:51

Selamlar :) Biri beni mi çağırdı.? :)

Refler şuana kadar aldıklarınız gerçek insandı arkadaşlar fakat sitede ref kalmadı :) O yüzden bot kurduk. Şu andan itibaren alacaklarınız bot yani.
AvG değerleri aşağı yukarı diğer siteler ile aynı.

Saygılar.

Lespuxx

Alıntı yapılan: sevendown - 26 Ocak 2015, 17:12:58
Selamlar :) Biri beni mi çağırdı.? :)

Refler şuana kadar aldıklarınız gerçek insandı arkadaşlar fakat sitede ref kalmadı :) O yüzden bot kurduk. Şu andan itibaren alacaklarınız bot yani.
AvG değerleri aşağı yukarı diğer siteler ile aynı.

Saygılar.

Teşekkürler bilgilendirme için  :D

rota26

bilgi için teşekkürler sevendown  :y

birde 3 sitede de veri alınamıyor gibi hatalar çıkıyor ve site açılmıyor bunlarada bi çözüm bulsan iyi olacak. bu hatalar çok sıklaştı çünkü  :)

rota26

100 rr de ben aldım bakalım ne olacak