Clixtoclix (SCAM)

Başlatan rota26, 24 Ocak 2015, 09:56:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tayfunxl

Aldığım 100 rr sadece 111 tık yapmış

kişi başı 1 tık

gene tembeller bana denkgelmiş

Düzeltebilirseniz sevirim Nihat bey  (hp) (hp) (hp) (hp)

iyi çalışmalar

anubin

Sayın rota26'nın söylediği gibi her üç sitede de giriş yaptıktan sonra sayfaların açılmaması gibi sorun oluşuyor, bunun dışında tıklama averajları gayet iyi gidiyor.

sevendown

Alıntı yapılan: tayfunxl - 26 Ocak 2015, 18:07:05
Aldığım 100 rr sadece 111 tık yapmış

kişi başı 1 tık

gene tembeller bana denkgelmiş

Düzeltebilirseniz sevirim Nihat bey  (hp) (hp) (hp) (hp)

iyi çalışmalar

Tayfun hocam; tıklama sayınız şuan 135. daha baya bi saat var günün bitmesine. Biraz aceleci değil misiniz.? :)

sevendown

Alıntı yapılan: anubin - 26 Ocak 2015, 18:25:25
Sayın rota26'nın söylediği gibi her üç sitede de giriş yaptıktan sonra sayfaların açılmaması gibi sorun oluşuyor, bunun dışında tıklama averajları gayet iyi gidiyor.

Şuan yedek host devreye soktuk destek amaçlı. Sİteleri iyileştiriyoruz sürekli yavaşlamasın vs. gibi durumlar için. Tekrar bi gözden geçireceğim bu hatayı. teşekkürler.

tayfunxl

Alıntı yapılan: sevendown - 26 Ocak 2015, 18:33:30
Tayfun hocam; tıklama sayınız şuan 135. daha baya bi saat var günün bitmesine. Biraz aceleci değil misiniz.? :)

(hp) (hp) (hp)

teşekkürler nihat bey heycecan yaptım

İçerde birikenle golden alcam

(hp) (hp) (hp)

sevendown

Alıntı yapılan: tayfunxl - 26 Ocak 2015, 22:41:12

(hp) (hp) (hp)

teşekkürler nihat bey heycecan yaptım

İçerde birikenle golden alcam

(hp) (hp) (hp)

140 tıklama yapmışlar bugun. bakalım AVG nizin düşmesine izin vermem telaş yapmayın :) düşerse değiştiririz botlar ile.

Ufuko

Şimdi baktım da tek seferde 500 RR kiralanabiliyor
Bunun iyi bir fikir olduğundan pek emin değilim  ???

sevendown

Alıntı yapılan: ufuko - 27 Ocak 2015, 11:35:39
Şimdi baktım da tek seferde 500 RR kiralanabiliyor
Bunun iyi bir fikir olduğundan pek emin değilim  ???

Tek seferde 500 RR Golden üyelikler için açık hocam. Standart üyeliklerde tek seferde 100 max. Ama istediğiniz zaman kiralayabiliyorsunuz. Standart için limit 200, Golden için 500.

Ufuko

Alıntı yapılan: sevendown - 27 Ocak 2015, 11:54:06
Tek seferde 500 RR Golden üyelikler için açık hocam. Standart üyeliklerde tek seferde 100 max. Ama istediğiniz zaman kiralayabiliyorsunuz. Standart için limit 200, Golden için 500.
Golden için bile olsa sonuçta adam tek seferde limitini dolduruyor (Goldenin max RR 500)
Yani ben gidip $80 bassam 500 RR alsam yapacak birşeyim kalmıyor, oturup biriken parayı çekeceğim.
Daha öncede söylediğim gibi bizim canımıza minnet kim kazanmak istemez. Ama ileride sizin için sorun olacak.

sevendown

Alıntı yapılan: ufuko - 27 Ocak 2015, 11:57:21
Golden için bile olsa sonuçta adam tek seferde limitini dolduruyor (Goldenin max RR 500)
Yani ben gidip $80 bassam 500 RR alsam yapacak birşeyim kalmıyor, oturup biriken parayı çekeceğim.
Daha öncede söylediğim gibi bizim canımıza minnet kim kazanmak istemez. Ama ileride sizin için sorun olacak.

Öneriniz için teşekkürler. RR paketlerinde değişiklik yapmalı o zaman limitleri artırmalı :) Tecrübenizi paylaştığınız için teşekkür ederim.