Clixtoclix (SCAM)

Başlatan rota26, 24 Ocak 2015, 09:56:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sametseven

Alıntı yapılan: rota26 - 27 Ocak 2015, 12:36:44
şöyle bi müsade eddin. muhabbetinizi kenarda yapın. ilk gridlerimi yakaladım  :DD

Hayırlı olsun kardeşim (a)

sevendown

Alıntı yapılan: sametseven - 27 Ocak 2015, 12:30:43
Konuyu sabote ettim biraz :PP kusuruma bakmasınlar ama, nexiada kaç tane titanium üye var şu an

Sizinle beraber 4. Genelde Diamond ve Golden ağırlıkta.

sevendown

Alıntı yapılan: rota26 - 27 Ocak 2015, 12:36:44
şöyle bi müsade eddin. muhabbetinizi kenarda yapın. ilk gridlerimi yakaladım  :DD

Tebrikler. Ödemenizi gönderdim.

Lespuxx

Hocam 3 sitenizde şuan PTC siteleri arasında en çok kazanç sağlayanlardan oldu. Bunu nasıl yapabiliyorsunuz. Daha az kar ederek mi ? Bize sitelere yatırım yapmamız için nasıl bir güvence verebilirsiniz. ?

Kolay gelsin :)

rota26

herkese teşekkürler

ödeme geldi teşekkürler

sevendown

Alıntı yapılan: Lespuxx - 27 Ocak 2015, 12:50:16
Hocam 3 sitenizde şuan PTC siteleri arasında en çok kazanç sağlayanlardan oldu. Bunu nasıl yapabiliyorsunuz. Daha az kar ederek mi ? Bize sitelere yatırım yapmamız için nasıl bir güvence verebilirsiniz. ?

Kolay gelsin :)
Teşekkürler. Dün ilk site Nexia' nın 1. ayı doldu. 3 sitede toplam bugunler beraber 1 ayda 960 dolar ödemişiz. İyi bir rakam gibi duruyor. Daha az kar ederek bile fazla kalır şuanda belki inanmayacaksınız ama sitelere gelen yatırımlardan bir paket sigara almışlığım yok henüz. Sadec Siteleri iyileştirmeye ve reklama para veriyorum. Siteleri iyileştirince, reklam bütçenizi artırınca, kullanıcı ile ilgineip ödemeleri müümkün olduğu kadar hızlı yapınca, her sorun ile birebir ilgilenince inanın siz kullanıcıya 3 dolar ödüyosunuz, kullanıcı bunu size 30 dolar olarak geri ödüyor.

Şimdilik herşey güzel. Arada ufak rahatsızlık olabiliyor tabiki ama onlarıda en aza indirmeye çalışıyorum yettiğim kadar.
Teşekkürler :)

rota26

Alıntı yapılan: sevendown - 27 Ocak 2015, 13:01:59
Teşekkürler. Dün ilk site Nexia' nın 1. ayı doldu. 3 sitede toplam bugunler beraber 1 ayda 960 dolar ödemişiz. İyi bir rakam gibi duruyor. Daha az kar ederek bile fazla kalır şuanda belki inanmayacaksınız ama sitelere gelen yatırımlardan bir paket sigara almışlığım yok henüz. Sadec Siteleri iyileştirmeye ve reklama para veriyorum. Siteleri iyileştirince, reklam bütçenizi artırınca, kullanıcı ile ilgineip ödemeleri müümkün olduğu kadar hızlı yapınca, her sorun ile birebir ilgilenince inanın siz kullanıcıya 3 dolar ödüyosunuz, kullanıcı bunu size 30 dolar olarak geri ödüyor.

Şimdilik herşey güzel. Arada ufak rahatsızlık olabiliyor tabiki ama onlarıda en aza indirmeye çalışıyorum yettiğim kadar.
Teşekkürler :)

bende birşey sorcam hep bu planlamada , senin sitelerinden başka ptc sitelerine yaptıgın yatırımlarda var herhalde , çünkü senin ilk sitende açılmadan önce sürekli ref linklerine rastlıyordum. büyük yatırımlar mı yapıyon burlara , bu konuda siteminide bizimle paylaşırsan iyi olur  :D

Lespuxx

Gridden 2$ kazanan 2.kişi oldum  (dns)

sevendown

Alıntı yapılan: rota26 - 27 Ocak 2015, 13:05:37
bende birşey sorcam hep bu planlamada , senin sitelerinden başka ptc sitelerine yaptıgın yatırımlarda var herhalde , çünkü senin ilk sitende açılmadan önce sürekli ref linklerine rastlıyordum. büyük yatırımlar mı yapıyon burlara , bu konuda siteminide bizimle paylaşırsan iyi olur  :D
Şuan güvenebildiğim (Kendimden başka :D) BuxBerry, BuxVertise,Clix2015 ve Neobux var. Bu 3 sitede yatırımım var. Sİtelerde kendi ref linklerimi koydum. İnanılmaz direk ref geliyor. Bux Berry' de 60 direk refim oldu örneğin, 300 küsür kiralık ref. Yatırımda olunca tabki kazanç sağlıyor. Ordan gelen kazançta 3 adet siteyi destekliyor. Aynı şkeilde Neobux ve Buxvertise de öyle. Her PTC sitesinde aşağı yukarı 100 e yakın DR var :) Clix2015 te 125 DR 400 RR.

Lespuxx

Siteye yatırdığım miktarı 3. gününde çıkarmış bulunuyorum  8)