Clixtoclix (SCAM)

Başlatan rota26, 24 Ocak 2015, 09:56:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Alıntı yapılan: Lespuxx - 27 Ocak 2015, 21:27:37
Mumkunse gorusleriniz elestiri boyutunu gecmesin. Forumun geregi budur. Sizin yukaridaki mesajinix iddia niteliginde ve tamamen elestiriden uzak. Sadece bu konu degil diger konularda da butip konulara dikkat etmek gerekir.

Kotu niyetli olmadiginizi biliyoruz ancak yanlis anlasilmalar olabiliyor.

Yazdığım mesaj bir eleştiri değil, şimdiye kadar kafalarımıza yerleşmiş bir gerçekliktir. Scam olmuş bir siteyle aynı kefeye konulan mesajlar yazılırsa, böyle bir uyarı gelmesi de doğal olur. Her türlü sorumuzu, merakımızı ve çekincelerimizi yazmaya devam edeceğiz. Seni rahatsız eden nedir? Umarım site sahibi başarılı ve sağlam bir şekilde devam eder.

Lespuxx

Alıntı yapılan: Coulers79 - 27 Ocak 2015, 22:28:22
Seni rahatsız eden nedir?

Uslubunuz hic hos degil oncelikle. O kadar ılımlı yazdigim mesaja boyle bir cevap geliyorsa konusmaya gerek yoktur zaten.
İyi gunler.

(Ben bu forumun gelismesine engel olan herseye karsi tepkimi gostermeye devam edecegim)

memo87

Bu siteye nasıl para gönderiyoruz?

Ufuko

Alıntı yapılan: memo87 - 28 Ocak 2015, 01:41:37
Bu siteye nasıl para gönderiyoruz?
Add funds yazan yere tıklayarak yapıyorsun ama öncelikle Personel Settings kısmından PayPal adresini tanımlaman gerekir. Admin Türk olduğu için doğrudan PayPal bakiyenden çeker.

memo87

Teşekkürler hocam.

Bir de bu siteye sürekli bağlantı sorunu yaşıyorum. Ansızın bağlantı kesiliyor ve hiçbir veri alınamıyor diyor girmiyor. Aynı anda başka sitelere giremiyorum. Benden yana bağlantı sorunu yok yani?

Bu sorun sizlerin de başına geliyor mu?

sevendown

Alıntı yapılan: memo87 - 28 Ocak 2015, 08:48:50
Teşekkürler hocam.

Bir de bu siteye sürekli bağlantı sorunu yaşıyorum. Ansızın bağlantı kesiliyor ve hiçbir veri alınamıyor diyor girmiyor. Aynı anda başka sitelere giremiyorum. Benden yana bağlantı sorunu yok yani?

Bu sorun sizlerin de başına geliyor mu?

Merhaba bağlantı sorunu daha önce belirtildi fakat sanırım chrome dan giriş yapıysunuz ve hatayı alıyorsunuz. Çözümüde burda :)

rota26

başka tarayıcıdan girince sorun ortadan kalkıyor mu?

tamda zurnanın zırtladı yerde gidiveriyor yaw  :D

Ufuko

Alıntı yapılan: rota26 - 28 Ocak 2015, 10:30:53
başka tarayıcıdan girince sorun ortadan kalkıyor mu?

tamda zurnanın zırtladı yerde gidiveriyor yaw  :D
Bende de gidiyor, sanırım herkese oluyor zaten ama 2-3dk sonra deneyince giriyor. Admin, sitede fazla dolaşmayın ne işiniz var diyor herhalde  :P  :D

sevendown

Alıntı yapılan: ufuko - 28 Ocak 2015, 10:38:24
Bende de gidiyor, sanırım herkese oluyor zaten ama 2-3dk sonra deneyince giriyor. Admin, sitede fazla dolaşmayın ne işiniz var diyor herhalde  :P  :D

Valla anladığım kadarı ile chrome dan kaynaklanan bi sorun. Çerezleri vs. temizleyince sorun kalmıyor. Tabi niye bölyle oluyor onu bulmak lazım. 35-40 sn sonra geri geliyor. Görüşüyorum bununla ilgili çözmeye çalışıcam.

gsliali30

firefoxta hiç bir sorun yaşamıyorum en :)