Clixtoclix (SCAM)

Başlatan rota26, 24 Ocak 2015, 09:56:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

utatar

Alıntı yapılan: sevendown - 29 Ocak 2015, 12:34:02
99 :)
hepsi gercek dr mi yoksa sahte hesaplarmi dns degistirip  :)biz daha 1 DR yi bulamamisken clixtoclix icin ;)

sevendown

Alıntı yapılan: utatar - 29 Ocak 2015, 12:36:45
hepsi gercek dr mi yoksa sahte hesaplarmi dns degistirip  :)biz daha 1 DR yi bulamamisken clixtoclix icin ;)

Yo gerçek DR. VPN, Proxy yada DNS değiştime kullanılığı anda banlıyoruz. Çok kişyi banlaıdm öyle. 15 DR açmış kendine farklı ülkelerden gözüküyor hepsi. Ama hespinin şifresi aynı :) Sonra diyoki beni niye banladın :)

Lespuxx

utatar

Alıntı yapılan: sevendown - 29 Ocak 2015, 12:39:27
Yo gerçek DR. VPN, Proxy yada DNS değiştime kullanılığı anda banlıyoruz. Çok kişyi banlaıdm öyle. 15 DR açmış kendine farklı ülkelerden gözüküyor hepsi. Ama hespinin şifresi aynı :) Sonra diyoki beni niye banladın :)

onlarda baya safmis bari cakallik yapmaya calismis ayni sifre niye kullaniyosun :) 99 DR valla helal adama

sevendown

Alıntı yapılan: utatar - 29 Ocak 2015, 12:45:12
onlarda baya safmis bari cakallik yapmaya calismis ayni sifre niye kullaniyosun :) 99 DR valla helal adama

emoneyspace kullanıyolar o yüzden çok DR geliyor onlara :)

Sameen

Paypal bakiyesi ile yatırım yapılabilir mi ?

sevendown

Alıntı yapılan: Sameen - 29 Ocak 2015, 12:52:05
Paypal bakiyesi ile yatırım yapılabilir mi ?

evet.

rota26

Alıntı yapılan: sevendown - 29 Ocak 2015, 12:49:29
emoneyspace kullanıyolar o yüzden çok DR geliyor onlara :)

emoneyspace bizde kullanıyoruzda cmi den başka gelmiyor  :D

sevendown

Alıntı yapılan: rota26 - 29 Ocak 2015, 12:58:02
emoneyspace bizde kullanıyoruzda cmi den başka gelmiyor  :D
Şimdi tekrar baktım aşağı yukarı yarısı buxberry den gelmiş. Muhtemelen ilk açılan günlerde fixed reklam attı buxberry ye.

Lespuxx

Alıntı yapılan: sevendown - 29 Ocak 2015, 13:04:42
Şimdi tekrar baktım aşağı yukarı yarısı buxberry den gelmiş. Muhtemelen ilk açılan günlerde fixed reklam attı buxberry ye.

Ya aslinda bende vericem reklam da gelecegini dusunmedigimden vermiyorum :)