Clixtoclix (SCAM)

Başlatan rota26, 24 Ocak 2015, 09:56:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rota26

linkten çkmadı yaw  :D

100 rr fiyatına 125 rr veriyo galiba. yanlışım varsa düzeltin  :)

rota26

........

Lespuxx

EMS sıralamasında clixtoclix tecnoyu geride bıraktı  (prt)

nexia 16. sırada clixtoclix 18. sırada çok hızlı gidiyoruz millet :D

Herkes bu bölümden yukarı okuna basıyor değil mi reklamları izlerken :)
Millet buradan bakarak kayıt oluyor, yani genelde yabancılar. Yatırım yaptığımız site de buralarda yüksek sıralarda olursa daha uzun soluklu ve güvenilir olur. Bu yüzden bence herkesin reklamlara tıklarken yukarı oklarada tıklaması gerekiyor  (spk)

tayfunxl

o sıralamayı ben yukseltmisimdir :D başka sitelerde de diğer siteleri düşürüyorum sırf clixtoclix tecnoclix yukselsin diye, tecnoclix de reklamlar dan dolayı gelir biraz az, aslında avg ler iyi , zamanla o da yükselir

Lespuxx

bugün hiç ödeme yapılmamış şimdi fark ettim. 1 saat önce istedim bende normalde bu kadar sürmüyordu.
nihat bey bir açıklama yaptımı ?

tayfunxl

Bi açıklama yok dün akşam çeken ödeme bekleyen arkadaşlar var , bende akşam çektim yarım saat sonra cepte paypal çıkırdadı  (hp)

Lespuxx

Alıntı yapılan: tayfunxl - 10 Şubat 2015, 15:40:06
Bi açıklama yok dün akşam çeken ödeme bekleyen arkadaşlar var , bende akşam çektim yarım saat sonra cepte paypal çıkırdadı  (hp)

Hmm hayrolsun bekleyeceğiz :)

Lespuxx

3 site de de durmuş ödemeler  O:-)

paragelsinde

sanırım işleri vardır ya sonuçta paypalın azizliğine uğramadıysa sorun yok. paypal işlem hacmi denetlemesine takıldıysa biraz bekleriz sanırım.

Lespuxx

Alıntı yapılan: demre - 10 Şubat 2015, 15:49:37
sanırım işleri vardır ya sonuçta paypalın azizliğine uğramadıysa sorun yok. paypal işlem hacmi denetlemesine takıldıysa biraz bekleriz sanırım.

bende öyle tahmin ediyorum 3 sitenin toplam ödemesi 4968$ olmuş. 5000 sınırsa paypal için bunun ıcın sorun cıkmıs olabilir.