Clixtoclix (SCAM)

Başlatan rota26, 24 Ocak 2015, 09:56:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tayfunxl

Alıntı yapılan: sevendown - 11 Şubat 2015, 14:17:24
Senın paypala göndermıyor sebebını anlamadım. Akşam bırkez daha deneyeceğim. Eğer yıne olmazsa farklı bir paypal hesabımdan gönderreceğim.
sorun değil geç olsun , ben paypal aradım hesabımdaki herhangi bir sıkıntı yokmuş , başka bir siteden ödemede aldım , başka bir arkadaşım sitenize para yatıramadi onada Explorer dan girin olur dedi , arkadaşım yapmış ordan ödemeyi , belki bunun gibi basit bir durumdur , yada paypal i ararsanız sorunu çözeriz dedi , üst üste deneme yapınca oda bir sorun oluşturabilir , paypal böyle dedi (hp) (hp) (hp)

gaddar

nasıl gidiyor site durumu sanırım nihat bey sizsiniz admin ayakta kalırım diyorsanız 4-5 ay benden bi 100 $ yatırım gelicek  (p)

gaddar

neySe 175 rr ve golden üyelikle başladık hayırlısı diyelim :)

Lespuxx

Alıntı yapılan: gaddar - 11 Şubat 2015, 15:49:56
neySe 175 rr ve golden üyelikle başladık hayırlısı diyelim :)

Reflerinizden gunde en az 1.75$ gelir saglayacaksiniz hocam :)

Bol kazanclar..

gaddar

promosyona denk gelmişiz 200 tane refimiz oldu :) yalnız sitede geri yaptığım zaman ''hiçbir veri alınamadı '' diye yazı çıkıyor chrome a özel mi bu yazı başkalarından girsek sorun olur mu ?

Lespuxx

Alıntı yapılan: gaddar - 11 Şubat 2015, 20:11:05
promosyona denk gelmişiz 200 tane refimiz oldu :) yalnız sitede geri yaptığım zaman ''hiçbir veri alınamadı '' diye yazı çıkıyor chrome a özel mi bu yazı başkalarından girsek sorun olur mu ?

Diger tarayicilarda yapiyormu bilmiyorum ama bende chrome kullaniyorum sadece geri diyince degil herhangi bir yere tiklayinca da ara ara ayni hatayi veriyor. Reklama tiklayinca. Forumda bit basliga tiklayinca. Kafasina gore :)

En gec 10 saniyr icinde duzeliyor :)

gsliali30

firefox candır öyle hata almıyorum ben arada chromeden girince bendede oluyor

Lespuxx

Alıntı yapılan: aliberk - 11 Şubat 2015, 20:47:01
firefox candır öyle hata almıyorum ben arada chromeden girince bendede oluyor

Chrome dan baskasi bana kasiyor gibi geliyor :)

Sanki baskasinin bilgisayarini kullaniyor gibi oluyorum :)

Lespuxx

Bu arada dun 14:30 da odeme istemistim. Odeme istedikten sonra hesapta 55$ kalmisti. Suan 75$ var. Yani yaklasik 30 saatte 20$ gelmis :)

AVG'ler saglam olacak sanirim bugun. :)

gaddar

Alıntı yapılan: Lespux - 11 Şubat 2015, 21:01:17
Bu arada dun 14:30 da odeme istemistim. Odeme istedikten sonra hesapta 55$ kalmisti. Suan 75$ var. Yani yaklasik 30 saatte 20$ gelmis :)

AVG'ler saglam olacak sanirim bugun. :)
istediği ödeme geldi mi peki ve gelen sadace RR mi kaç RR n var bende 200 var ne verir :) RR almada hiç sıkıntı olmuyor  çatır çatır veriyor limit yok sanırım günlük toplam 2bini geçmeyecek şekilde