Clixtoclix (SCAM)

Başlatan rota26, 24 Ocak 2015, 09:56:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tayfunxl

:) kitap yazmak biraz fazla oldu haklısın , Özür , burdaki arkadaşlar hepsi benim gibi , senin gibi dostca bir ortam var ,  paypal a sinirimi kusuyorum , asla kimseye bi art niyetim yok, belki bu sorunu yaşayan bir çok kişi var
inşallah çözüm bulunur.   

Lespuxx

Alıntı yapılan: tayfunxl - 22 Şubat 2015, 01:07:25
:) kitap yazmak biraz fazla oldu haklısın , Özür , burdaki arkadaşlar hepsi benim gibi , senin gibi dostca bir ortam var ,  paypal a sinirimi kusuyorum , asla kimseye bi art niyetim yok, belki bu sorunu yaşayan bir çok kişi var
inşallah çözüm bulunur.   

Anlıyorum çok normal :) İşler planlanmadığı gibi gitmeyince insanlar gerçekten kolay sinirlenebiliyorlar.
Mutlaka halledilir bir şekilde :) Uzun sürer belki ama mutlaka hallolur. Koskoca şirket sonuçta ;)

gaddar

Geçen günde bana yaptı 620 dolara el koydular :m hesap onaylı isterlerse doğalgaz ve su faturaları da hazır :m
Daha ne istiyorlar anlamadım ama şu var sanırım arada sırada bende de oluyor tam işlem yapıcam vazcayıyorum o zaman herhalde ağa takılıyoruz :D

hakanatik01

Birilerine para yollarken not kısmınıda boş bırakmayın en azından bir teşekkür v.s. yazın benim ondan kapanmıştı sistem otomatik izlemeye alıyormuş aradığımda sistem karapara aklama gibi algılıyor dedi shee dedim 500-1000le kara para aklıyorum :D 1 haftada zor açtılr neyseki ondan sona bireşey olmadı ;

Lespuxx

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 22 Şubat 2015, 02:05:50
Birilerine para yollarken not kısmınıda boş bırakmayın en azından bir teşekkür v.s. yazın benim ondan kapanmıştı sistem otomatik izlemeye alıyormuş aradığımda sistem karapara aklama gibi algılıyor dedi shee dedim 500-1000le kara para aklıyorum :D 1 haftada zor açtılr neyseki ondan sona bireşey olmadı ;

Hmm :) İyi ayrinti dikkat etmek lazim ;) Tesekkurler

Alıntı yapılan: gaddar - 22 Şubat 2015, 01:59:35
Geçen günde bana yaptı 620 dolara el koydular :m hesap onaylı isterlerse doğalgaz ve su faturaları da hazır :m
Daha ne istiyorlar anlamadım ama şu var sanırım arada sırada bende de oluyor tam işlem yapıcam vazcayıyorum o zaman herhalde ağa takılıyoruz :D

Diger forumlarda kimlik fotokopini gonder birdaha hic sorun yasamazsin demisler :)

Lespuxx

Merhaba Arkadaşlar...

Nexia Group Haberleri

konu başlığı ile Nihat Bey'den aldığım tüm haberleri onun foruma yetişemiyor olması sebebiyle ben yayınlayacağım.

Konu Linki : [spoiler]http://www.gelirkapisi.com/ptc-siteleri/nexia-group-haberler/msg246279/#msg246279[/spoiler]

richman

Bu RR fiyatları ne olmuş yahu (zopa) Açıklama yapılacak mı geçici bir fiyatlandırma mı ? Birde Paypal yerine Türk üyelere banka havalesi yatırım/çekim seçeneğini bence hızlandırmak lazım.

desmond23

Tık başına ref kazancı arttımı?

Lespuxx

Arkadaslar mesaj yazmadan once okumuyorsunuz sanirim eski mesajlari  (dik)

hakanatik01

:) Birde bize sor o konuyu aynı cevpları belki gün içinde 50 kere veriyoruz :PP

Sen açmış olduğun konuya ekle istersen lespux kimi zamaan çok yazıldığı için dikkattende kaçabiliyor neler oldu bugün özet geç açmış olduğun konuya :) Zaten siteye bişi olursa seni bulucaz artık :PP :D (gyk)

nexia-group-haberler/
burada ilk konuya ekle istersen :) sorulara oradan devam edilsin ;