Clixtoclix (SCAM)

Başlatan rota26, 24 Ocak 2015, 09:56:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lespuxx

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 23 Şubat 2015, 17:40:24
:) Birde bize sor o konuyu aynı cevpları belki gün içinde 50 kere veriyoruz :PP

Sen açmış olduğun konuya ekle istersen lespux kimi zamaan çok yazıldığı için dikkattende kaçabiliyor neler oldu bugün özet geç açmış olduğun konuya :) Zaten siteye bişi olursa seni bulucaz artık :PP :D (gyk)

nexia-group-haberler/
burada ilk konuya ekle istersen :) sorulara oradan devam edilsin ;

Valla sitenin avukati gibi oldum harbiden :D ama asla sorumluluk kabul etmiyorum herkes baksın isine :)
Konuya ne ekle dediginizi anlamadim ???

hakanatik01

Arkadaşların sorularının cevaplarını işte yahu :P biri sorduğunda mesaj aramak yerine direkt senin konunun linkini veririz her türlü gelişmeyi ordan takip ederiz Nihat beyi telefon da hızlı aramaya ekledin sanırım :PP (gyk) :D

ref fiyatları arttı ama tık değeleride arttı 0,003ler 000,5 diğer sitesinde sanırım 0,005ler 0,01 oldu :P artık senden takip ederiz daha kolay olur 4 site yerine tek konu :P

Lespuxx

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 23 Şubat 2015, 17:50:17
Arkadaşların sorularının cevaplarını işte yahu :P biri sorduğunda mesaj aramak yerine direkt senin konunun linkini veririz her türlü gelişmeyi ordan takip ederiz Nihat beyi telefon da hızlı aramaya ekledin sanırım :PP (gyk) :D

ref fiyatları arttı ama tık değeleride arttı 0,003ler 000,5 diğer sitesinde sanırım 0,005ler 0,01 oldu :P artık senden takip ederiz daha kolay olur 4 site yerine tek konu :P

Telefondan gorusmuyoruz yahu :) ona yetisilir mi oyle :)
Aciklamayi yaptim konunun ilk sayfasindaki 3 ya da 4. Mesaj aslinda benden baska kimseye konuya yazma yetkisi vermeme gibi bir secenek var mi acaba :DD baya iyi olurdu

hakanatik01

Tablolar güncellenmeli.
Paypal problemleri sebebiyle önerilmeyen siteler kısmına taşınmıştır.

memo87

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 24 Şubat 2015, 16:35:56
Tablolar güncellenmeli.
Paypal problemleri sebebiyle önerilmeyen siteler kısmına taşınmıştır.

Site Paypala ödeme yapmıyor mu :/

hakanatik01

Günaydın yahu :D
nexia-group-haberler/
:) Sınırlanmış hesaparı gerekli açıklamaları burada konuya göz atabilirsin ;

hakanatik01

Admin açıklamasına göre siteler kapanacağı için (scm)