Gelirkapisi DONATOR / VIP / SPONSOR Üyelikleri (2021)

Başlatan ElisaMcCline, 25 Ocak 2015, 17:39:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

heroici

Teşekkürler . Gerçekten faydalı olacağına inanıyorum . +1

universitely76

Alıntı yapılan: bilqin - 17 Şubat 2015, 21:41:52
Desene konuşma uzun sürecek yandın selçuk :P :))
Benimle konuşunca uzun uzadıya konuşuyoruz diye kıskanıyorsun değil mi :PP
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Orcanto arkadaşımız, Gk-Tube üyeliğimize geçmiştir.

Kendisine forum adına teşekkürler,
Hayırlı olsun :)

orcanto

ElisaMcCline

sibumix arkadaşımız, Gk-Tube üyeliğimize geçmiştir.

Kendisine forum adına teşekkürler,
Hayırlı olsun :)

bycompworld

arkadaslar forumda cok online degılım ve olayı anlamadım :( sadece youtube egıtımını ıstıyorum ve ne yapmam gerek :D yada bu uyelıklerın hem foruma hem bana faydası tam ne ? kafam karıstı :(

Uniquehero

Alıntı yapılan: bycompworld - 21 Şubat 2015, 08:15:54
arkadaslar forumda cok online degılım ve olayı anlamadım :( sadece youtube egıtımını ıstıyorum ve ne yapmam gerek :D yada bu uyelıklerın hem foruma hem bana faydası tam ne ? kafam karıstı :(

Merhabalar. Youtube egitim bolumu ozel bir alanda yer aliyor. Sebebi ise google aramalarinda cikmasin google tarafindan yakalanmayalim :D bu ozel alanda cok masrafli oldugundan sadece 10$ a 1 yillik GK-Tube uyeligi satin alarak ulasabilirsiniz. Eger anlatilanlari cok dikkatli sekilde uygularsaniz verdiginiz parayi 1 gunde dahi kazanabilirsiniz. Tabi ki bu kesin degildir kimisi milyarlar kazanir kimisi kazanamaz

Fbdesign

Bende GK-TUBE Ye gecmek istiyorum :)
Tesekurler....
Fbdesign...

bycompworld

Alıntı yapılan: Uniquehero - 21 Şubat 2015, 08:31:07
Merhabalar. Youtube egitim bolumu ozel bir alanda yer aliyor. Sebebi ise google aramalarinda cikmasin google tarafindan yakalanmayalim :D bu ozel alanda cok masrafli oldugundan sadece 10$ a 1 yillik GK-Tube uyeligi satin alarak ulasabilirsiniz. Eger anlatilanlari cok dikkatli sekilde uygularsaniz verdiginiz parayi 1 gunde dahi kazanabilirsiniz. Tabi ki bu kesin degildir kimisi milyarlar kazanir kimisi kazanamaz

hocam odemeyı nereye nasıl yapıyorm pm atarsanız sevinrim syglar

Damonizm

Alıntı yapılan: bycompworld - 21 Şubat 2015, 13:49:22
hocam odemeyı nereye nasıl yapıyorm pm atarsanız sevinrim syglar

Ödeme için @ElisaMcCline ile görüşmelisiniz