Gelirkapisi DONATOR / VIP / SPONSOR Üyelikleri (2021)

Başlatan ElisaMcCline, 25 Ocak 2015, 17:39:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

temtek

kazims

AnilK

@zihinkahvesi arkadaşımız, Donator üyeliğimize geçmiştir.

Kendisine forum adına teşekkürler,
Hayırlı olsun :)

zihinkahvesi

LifeKeeper

Arkadaslar uyelik dusunuyorum ama birkac konu takildi kafama sorabilirmiyim?

Mesela sponsor uye olursam fiyati 12 aylik 50/150 yaziyor, ne anlama geliyor? Aylik 50, yillik 150 gibimi?

Birde mukerrer site tanitimi diye bir madde var. Mesela suanda (halihazirda baska bir uyenin tanitiyor oldugu bir siteyi bende tanitabiliyormuyum eger o uye vip / sponsor uye degilse?

Birde site reklam harcamalarinda %20 indirim yaziyor, daha once iletisim kismindan mesaj atmama ragmen cevap alamamistim. Bu reklam verme isi hakkinda bilgi alabilirmiyim?

Simdiden Tesekkurler.

LifeKeeper

Hic yanit gelmedigine gore yeni uyelik alinmiyormu acaba?

Bozkurt88

Adminimiz AnilK ya özel mesaj atabilirsen yanıtlarını net olarak alacağını düşünüyorum. Detaylı bilgiyi o verecektir. @LifeKeeper

temtek

Alıntı yapılan: LifeKeeper - 24 Ocak 2017, 18:47:03
Arkadaslar uyelik dusunuyorum ama birkac konu takildi kafama sorabilirmiyim?

Mesela sponsor uye olursam fiyati 12 aylik 50/150 yaziyor, ne anlama geliyor? Aylik 50, yillik 150 gibimi?

Birde mukerrer site tanitimi diye bir madde var. Mesela suanda (halihazirda baska bir uyenin tanitiyor oldugu bir siteyi bende tanitabiliyormuyum eger o uye vip / sponsor uye degilse?

Birde site reklam harcamalarinda %20 indirim yaziyor, daha once iletisim kismindan mesaj atmama ragmen cevap alamamistim. Bu reklam verme isi hakkinda bilgi alabilirmiyim?

Simdiden Tesekkurler.

Şu ara adminler biraz yoğun ben bildiğim kadar sorularına cevap vereyim.

- Fiyat dediğin gibi aylık/yıllık değil, USD/TL yani sponsor üyelik yıllık 50 USD ya da 150 TL
- Mükerrer açamıyorsun o madde orada unutulmuş ve hala kaldırılmadı.
- Şu an reklam alımı yok.

Bu konu ile alakalı @strenergy sana yardımcı olacaktır.